«Хейтери нізащо це не зупинять». Даніель Вавра встав на захист DLSS 5 від Nvidia
Привіт, спільното! Як ви всі знаєте, Nvidia представила DLSS 5 — нову технологію нейронного рендерингу, яка використовує штучний інтелект для надання іграм фотореалістичності. Багатьох нова технологія обурила, і мережа навіть вибухнула хвилею мемів. Та з’явилися і захисники цієї фічі.
Першим, очевидно, став гендиректор Nvidia Дженсен Хуанг. За його словами, критики просто не розуміють принципів роботи технології. Згодом він пом’якшив свою реакцію, однак його позиція зрозуміла. Та неочікувано технологію підтримав співзасновник та креативний директор Warhorse Studios Даніель Вавра.
«Я можу уявити, що в майбутньому розробники зможуть навчати цю технологію під конкретний художній стиль або обличчя певних людей. Це може замінити дорогий рейтрейсинг. Це лише трохи „стрьомний“ початок. Хейтери нізащо це не зупинять. Це значно більше, ніж „ефект мильної опери“, який є в кожному телевізорі, якщо ввімкнути згладжування рухів», — написав він.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівШо ви кажете, на презентації DLSS5 працював на двох RTX 5090. Тупо сп***анув аби хайпануть.
Котрі зараз практично відсутні в продажі окрім перекупів за просто якісь пздануті ціни. 60хх версію анонсували але шансів мало що домашні версії вийдуть хоча б через пару років і не за пзданті ціни, відновили виробництво 3060 бо там стара і дешевша відеопамять. Нвідія чхати хотіла на ігрові пк і повністю концентрується на датацентрах та ші...Кому нахрін той длсс за такий перформанс буде потрібен та достуний? питання звісно риторичне.
це ж під cloud gaming мабуть розраховано..
Ну хіба що так.
Причому тут візуальний стиль персонажів до технологіх обробки світлових променів? Наче він з бодуна щось сказав, або я чогось не догоняю:)
Взагалі виглядає, як знову розробники не розуміють що інколи не хочется мати персонажа, який НаГаДуЄ когось, а не є точною копією якогось Дім Дімича за сусідньої вулиці.
Ну, він любить контроверсійно навалювати гівна у твіторі)
Вавра знає що каже, достатньо згадати як Віл Сміт їв спагетті два роки назад і що маємо зараз.
Особливо смішно на фоні новин про закриття Sora