Світова премєра нової української гри Stellar Freight: Endless Horizon
Всім привіт) Я — Дарʼя, проєктний менеджер українського інді видавця Two Cakes Studio.
І от настав той час, коли я можу поділитись новиною про проєкт, над яким ми працюємо вже деякий час і нарешті готові його анонсувати на весь світ:
Stellar Freight: Endless Horizon — науково-фантастичний покроковий RPG-рогалик.

Станьте капітаном вантажного корабля, доставляйте вантажі, керуйте екіпажем, покращуйте корабель, воюйте з космічними військовими кораблями та будуйте свою репутацію. Кожен день приносить нову пригоду. Космос не знає пощади.
Розробником цього проєкту є українська команда Satellite235, а ми, команда Two Cakes Studio — є видавцем.
Про що гра
Детальний опис гри можна прочитати на сторінці в Steam, а я хочу підкреслити ті моменти, які на мою думку є головними в цій грі:
Ця гра — виживач, в тому сенсі, що у вас є лише одне життя (класичний Roguelike). Кожна ваша дія в грі має значення, і якщо в якийсь момент у космосі з вами щось станеться — трапляться пірати або ще які фатальні негаразди — доведеться почати все спочатку (не все так погано, але то дізнаєтесь вже в грі 😊 ).

Гра потребує менеджерських навичок. Основні механіки завʼязані на менеджменті ресурсів, команди, корабля. Тому важливо завжди слідкувати за наявністю іжі, грошей, ліків, цілісністю корабля, вантажу і думати, що краще — заправитись, чи може полагодити свій корабель, а може зберегти ресурси і заплатити своїй команді.

Гра покрокова. Кожен день — один крок, і що він несе — не знає ніхто. Це може бути загублена в космосі станція з якимось секретом, або пірат, який захоче вас пограбувати, або космічна станція, на якій можна поторгувати, полагодити корабель або найняти нового члена команди.

Гра сюжетна. В грі є сюжетні завдання, які проведуть вас через історію. А що це за історія — ух.. дізнайтесь самі. Або розкажу в наступних статтях про цю гру, якщо буде цікаво 😊
Загалом в цю гру можна грати по різному, проте основна ціль завжди одна — доставити вантажі. А як ви це зробите — то вже вам вирішувати!
Будемо раді бачити всіх на нашій сторінці в Steam (не забудьте додати до списку бажаного ;) ), а також у Діскорді проєкту.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів