«Кожен, хто купив на релізі, — абсолютно не старий». PlayStation 3, Xbox 360 та Nintendo Wii U офіційно визнали ретроконсолями

Sony PlayStation 3, Xbox 360 та Nintendo Wii U офіційно визнали ретроконсолями. Про це йдеться у заяві GameStop, найбільша роздрібна мережа з продажу консолей, ігор та ігрових аксесуарів.

«Такого рішення дійшли після ретельного аналізу кількох показників, серед яких: наявність компонентних кабелів, відсутність Fortnite та усвідомлення того, що ці системи вийшли у світ, коли президентом США ще був Джордж Буш-молодший. Згідно зі Стандартом ретро-класифікації GameStop, вищезгадані системи приєднаються до інших легендарних пристроїв минулого, таких як Sega Saturn та Nintendo DS.

GameStop також хоче нагадати громадськості: попри те, що ці системи тепер офіційно класифікуються як ретро, вони все ще залишаються дуже крутими, а кожен, хто купив їх на момент релізу, — абсолютно не старий», — резюмують в компанії.

Нагадаємо, що PlayStation 3 вийшла у 2006 році, Xbox 360 — у 2005-му, а Nintendo Wii U — у 2012-му.

Хто пам’ятає реліз PlayStation 3 та Xbox 360? Чи почуваєтеся ви старими? :)

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ретро шметро — моя Xbox360 з kinect прекрасно заставляє мене порухатися.

Грошиків тоді ще не було на них

3/4 мого життя вже ретро дивина .

Підписатись на коментарі