NVIDIA представила технологію DLSS 5, яка робить ігри схожими на ШІ-слоп. Інтернет у відповідь вибухнув мемами

Привіт, спільното! NVIDIA вчора представила NVIDIA DLSS 5. В компанії зазначили, що це «найзначніший прорив в комп’ютерній графіці з моменту дебюту трасування променів у реальному часі у 2018 році». Та багато людей звернули увагу, що ефект роботи NVIDIA DLSS 5 надзвичайно схожий на нейрослоп. Очікувано це породили хвилю мемів.

В повідомленні NVIDIA зазначається, що DLSS 5 презентує нейронну модель рендерингу в реальному часі, яка наповнює пікселі фотореалістичним освітленням та матеріалами. DLSS 5 має дати розробникам можливість вийти на новий рівень фотореалізму в комп’ютерній графіці, «який раніше був доступний лише в голлівудських візуальних ефектах».

«Через двадцять п’ять років після того, як NVIDIA винайшла програмований шейдер, ми знову переосмислюємо комп’ютерну графіку. DLSS 5 — це момент появи „GPT для графіки“: поєднання традиційного рендерингу з генеративним ШІ для забезпечення неймовірного стрибка у візуальному реалізмі при збереженні контролю, необхідного художникам для творчого самовираження», — засновник і гендиректор NVIDIA Дженсен Хуанг.

Так виглядає оригінальне промо від компанії

Своєю чергою ми зібрали добірку мемів про DLSS 5.

t.me/playstation_in_ua

www.reddit.com/...​pcmasterrace/s/Lm0dm7at4I

x.com/...​tatus/2033798272163225638

x.com/...​tatus/2033801006329348443

Бачили ще смішне по цій темі? Закидуйте в коментарі!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

ну гра ж має допомагати з фантазією і уявою)

просто все «відпі****ти» щоб воно виглядало вилизано — це вбиває будь яке життя у цій грі і робить їх всіх однаковими

чи було б круто побачити Max Payne 1 або GTA Vice City у крутішій графіці? Напевно. Але думаю будь який «фільтр» просто вбє весь вайб який є в цих іграх. + схожі панти з текстурами вже роблять і вони часто теж до одного місця.

Тримайте для балансу, а то поки тільки одну сторону підкови тригернули

Ну і ще цей норм

Цікаво, скільки «редакції GameDev» перепало кривавих грошиків від міши подляки із общака Зелемського за одну специфічну ілюстрацію в підбірці?

Є приказка, не рахуй чужі гроші... Чи ти переживаєш, що тобі мало порохогрошів заплатили, за твої висири не в тему?)

Це справді так працює? Завести бот-акаунт, щоб висратись? Ти ж моє сцикло анонімне :)

Ви ж про Геґріда?

Хагріда знаю, гегрідів не знаю. І ні, це не про нього.

І ні, це не про нього.

А про кого? Про кого? Про Лару Крофт, чи шо? Бо якщо про Пороха, то це, з усією повагою, дурка

Ну там ще Бутусов був

Ну а ви порівняння зі Стрілком не вважаєте за комплімент?)

Та я і до Олексі... пардон, Сидоровича претензій не маю)

А ти на фон там подивись

Герб Польщі то проблема? Чи є якийсь додатковий контекст?

Дійсно. Так що, Зеленського додасте в пост? ;-)

Та він же буквально одним з перших і найзалайканіших коментарів йде. Який сенс ще й пост додавати?

Щоб довести, що у редакції GameDev немає політичної заангажованості ;-)
Коментар — це від читача, а не редакції/

Додав тільки тому, що ви попросили)

с Кратосом — лучшая )

Підписатись на коментарі