Стартував новий плейтест Forest Escape: Last Train. Він триватиме до 31 березня 2026 року
Всім привіт! Хто ще не знає, мене звуть Дарʼя, я проєктний менеджер українського інді-видавця Two Cakes Studio.
Сьогодні відбувся The Future Games Show Spring Showcase, який в цьому році проходив на міжнародній конференції GDC Festival of Gaming. І одна з наших поточних ігор була відібрана командою редакторів для участі у FGS Live From GDC (це ще один з шоукейсів, на який тільки команда редакторів відбирала ігри для показу). Загалом це дуже круто :)
Так от, на цей шоукейс потрапила наша кооперативна горор гра — Forest Escape: Last Train!! А от і наш трейлер для цього шоукейсу:
Forest Escape: Last Train — це кооперативна горор-гра на дослідження для
Відповідно до такої події ми запустили другий плейтест. Ми отримали дуже багато відгуків з першого плейтесту і встигли зробити чимало виправлень та доробок.

Що саме встигли зробити?
- Додано нову локацію з головоломкою — Чорна Вежа
- Підтримка геймпада
- Покращено візуальне оформлення лісу
- Додано функцію збереження. Тепер прогрес зберігається на чекпоінтах
- Підтримка друзів та запрошень у Steam. Тепер можна користуватись оверлеєм Steam
- Виправлено проблему з підключенням та нескінченним завантаженням
- Підтримка зміни роздільної здатності екрану в головному меню
- Виправлено численні краші та баги
- Покращено продуктивність ігрового клієнта
Запрошуємо і вас приєднатись до плейтесту, оцінити зміни, пройтись по новій локації та залишити ваш відгук в опитувачі наприкінці плейтесту. А зробити це можна на сторінці гри в Steam, натиснувши на зелену кнопку Request Access (укр. — Долучитися до Playtest).
Якщо будуть якісь питання, пишіть, буду рада обговорити :)
З повагою та найкращими побажаннями,
Дарʼя
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів