Стартував новий плейтест Forest Escape: Last Train. Він триватиме до 31 березня 2026 року

Всім привіт! Хто ще не знає, мене звуть Дарʼя, я проєктний менеджер українського інді-видавця Two Cakes Studio.

Сьогодні відбувся The Future Games Show Spring Showcase, який в цьому році проходив на міжнародній конференції GDC Festival of Gaming. І одна з наших поточних ігор була відібрана командою редакторів для участі у FGS Live From GDC (це ще один з шоукейсів, на який тільки команда редакторів відбирала ігри для показу). Загалом це дуже круто :)

Так от, на цей шоукейс потрапила наша кооперативна горор гра — Forest Escape: Last Train!! А от і наш трейлер для цього шоукейсу:

Forest Escape: Last Train — це кооперативна горор-гра на дослідження для 1–4 гравців у таємничому лісі. Ремонтуйте свій локомотив, розвʼязуйте моторошні загадки божевільного Наглядача та тікайте від кошмарних створінь, намагаючись вирватися з цього перекрученого світу.

Відповідно до такої події ми запустили другий плейтест. Ми отримали дуже багато відгуків з першого плейтесту і встигли зробити чимало виправлень та доробок.

Що саме встигли зробити?

• Додано нову локацію з головоломкою — Чорна Вежа
  • Підтримка геймпада
  • Покращено візуальне оформлення лісу
  • Додано функцію збереження. Тепер прогрес зберігається на чекпоінтах
  • Підтримка друзів та запрошень у Steam. Тепер можна користуватись оверлеєм Steam
  • Виправлено проблему з підключенням та нескінченним завантаженням
  • Підтримка зміни роздільної здатності екрану в головному меню
  • Виправлено численні краші та баги
  • Покращено продуктивність ігрового клієнта

Запрошуємо і вас приєднатись до плейтесту, оцінити зміни, пройтись по новій локації та залишити ваш відгук в опитувачі наприкінці плейтесту. А зробити це можна на сторінці гри в Steam, натиснувши на зелену кнопку Request Access (укр. — Долучитися до Playtest).

Якщо будуть якісь питання, пишіть, буду рада обговорити :)

З повагою та найкращими побажаннями,

Дарʼя

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі