Симулятор японської фондової біржі STONKS-9800 розійшовся накладом у 100 тисяч копій
Симулятор торгів на японській фондовій біржі STONKS-9800: Stock Market Simulator від українського розробника Ternox’а продався накладом у 100 тисяч копій. Наразі розробник працює над новим великим оновленням, яке буде доступне через кілька днів.
Ternox зазначає, що, за даними Steam, показник lifetime unique users складає 97 043. Тобто майже всі, хто купив гру, — запустили її. Автор симулятора також поділився статистикою ігрового часу в грі. Так, 16% гравців награли в STONKS-9800 понад 20 годин.

Нагадаємо, що гра вийшла у ранній доступ у липні
Тоді ж у нас вийшло з ним інтерв’ю про його шлях у геймдеві, ціни на власні ігри та рішення видавати чужі проєкти. Якщо ж вам цікаво почитати наш ранній огляд на STONKS-9800 — то з ним можна ознайомитися тут. Додати гру у списки бажаного або ж придбати можна за цим посиланням.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНіколи не чув про цю гру, цікаво чим вона краща за сталкер 2.
слухай, мені от щіро цікаво і я без зневажливого чогось запитую — ти заздриш?
просто ти як постійний відвідувач геймдев доу скоріш за все бачив десь в новинах як про цю гру, так і про розробника.
я бачив як Тернокс робив якісь стрімчики, як він джем от нещодавно влаштовував, як ділився певною частиною свого досвіду розробки цієї гри — це все я бачив тут, на геймдев доу, протягом місяців.
а від Віталія Бакала я бачив лише вередування, більше нічого не пригадаю.
тут є якийсь взаємозв’язок чи що?)
Ніякого взаємозвязку між мною і цією грою не має.
головне не дивитись в титри гри 😄