Шутер The Hollow б’є рекорди в порівнянні з нашими попередніми іграми! Вже є 1000+ вішлистів в Steam

Вітаю, я Віталій Чиж, розробник з Полтави. І прийшов до вас ділитись новинами, адже наш шутер, який є сумішшю «сталкеру» та «фаркраю» — The Hollow зібрав понад 1000 вішлистів в Steam. Про гру ви можете прочитати в моєму минулому топіку, що розповідає про сюжет.

Тим часом ми оновили системні вимоги для гри.

Дещо плануємо змінити і в самій грі. Програміст Ілля Худокормов та звукар Іван Мазур ввели в гру FMOD. Ввели збереження «Як в сталкері». Буде також можливість вимкнути інтерфейс для хардкору.

Я також дещо покращив разом з програмістом систему стрільби. Ну і збільшено деталізацію в грі.

Гру можна додати в бажане, поки що дуже модернізуємо те, що маємо!

А додати в бажане — тут:store.steampowered.com/...​0/The_Hollow/?l=ukrainian

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чи планується реліз на GOG? І чи планується підтримка ґеймпада?

Наскільки я знаю, гог дуже прискіпливо вибирає ігри, тому там все від аидавців чи іменитих розробників. Та й не думаю що їх зацікавить гра в якій хвалятся реалізацією фмоду та системи збережень.

З геймпадом може гру і подружимо. А от з гог — з принципу навіть намагатись не буду.

Підписатись на коментарі