Тактична покрокова гра Fight Life: Vanguard вийде 10 квітня 2026 року. Запрошуємо на плейтест
Вітаю всіх! Для тих, хто ще не знає — мене звати Дарʼя, я проєктний менеджер в українському інді-видавництві ігор Two Cakes Studio. Хочу поділитися гарними новинами про один із наших найстаріших проєктів — Fight Life: Vanguard. Це тактична покрокова гра в середньовічному сетінгу. В грі ви очолюєте загін найманців і ведете їх через небезпечні території. Берете участь у тактичних покрокових боях, керуєте та покращуєте персонажів.
Ми із задоволенням повідомляємо, що гра вийде в Steam 10 квітня 2026 року і буде мати повну українська локалізація.
Ця гра розроблялась соло-розробником Євгеном Бєліком (StartImpulse). Робота над грою тривала останні 3 роки, гра змінювалась, трансформувалась і нарешті стала цілісною історією, готовою до релізу. Фінальні доробки були особливо складні, оскільки Євген з вересня 2025 року служить в ЗСУ. Окрему велику статтю про розробку гри та інтервʼю з розробником ми напишемо після релізу.
А для того, щоб підтримати реліз та дати вам більше розуміння, що вас чекає — запрошуємо вас на плейтест, який буде доступний до 1 квітня 2026 року. Цей плейтест включатиме останню демо-версію, додатковий контент та продовження історії загону, який прийняв виклик могутнього Некроманта, що загалом складає
Приєднуйтесь! Зареєструватися на плейтест можна на сторінці гри. Будь ласка, заповніть опитування наприкінці плейтесту. Для нас важлива ваша думка та підтримка.
Якщо є питання по грі або просто хочете щось спитати пишіть, із задоволенням відповім!
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів