Тактична покрокова гра Fight Life: Vanguard вийде 10 квітня 2026 року. Запрошуємо на плейтест

Вітаю всіх! Для тих, хто ще не знає — мене звати Дарʼя, я проєктний менеджер в українському інді-видавництві ігор Two Cakes Studio. Хочу поділитися гарними новинами про один із наших найстаріших проєктів — Fight Life: Vanguard. Це тактична покрокова гра в середньовічному сетінгу. В грі ви очолюєте загін найманців і ведете їх через небезпечні території. Берете участь у тактичних покрокових боях, керуєте та покращуєте персонажів.

Ми із задоволенням повідомляємо, що гра вийде в Steam 10 квітня 2026 року і буде мати повну українська локалізація.

Ця гра розроблялась соло-розробником Євгеном Бєліком (StartImpulse). Робота над грою тривала останні 3 роки, гра змінювалась, трансформувалась і нарешті стала цілісною історією, готовою до релізу. Фінальні доробки були особливо складні, оскільки Євген з вересня 2025 року служить в ЗСУ. Окрему велику статтю про розробку гри та інтервʼю з розробником ми напишемо після релізу.

А для того, щоб підтримати реліз та дати вам більше розуміння, що вас чекає — запрошуємо вас на плейтест, який буде доступний до 1 квітня 2026 року. Цей плейтест включатиме останню демо-версію, додатковий контент та продовження історії загону, який прийняв виклик могутнього Некроманта, що загалом складає 60-90 хвилин ігрового процесу. За цей час ви встигнете розібратися з бойовою системою, відчути глибину тактики, розробити стратегії на основі здібностей персонажів і по-справжньому зануритися в історію.

Приєднуйтесь! Зареєструватися на плейтест можна на сторінці гри. Будь ласка, заповніть опитування наприкінці плейтесту. Для нас важлива ваша думка та підтримка.

Якщо є питання по грі або просто хочете щось спитати пишіть, із задоволенням відповім!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі