Українська інді-гра про Київ LYSA HORA: The Haunted Hill вийде 24 квітня в Steam
Привіт, спільното! Мене звати Денис Рудий, я колишній Team Lead Level Designer S.T.A.L.K.E.R. 2. Паралельно з основною роботою, я створюю власну гру LYSA HORA. Це науково-фантастичний горор, де давні ритуали переплітаються з радянськими експериментами. З сильним акцентом на атмосферу, відкрийте заборонене місце, натхненне реальною локацією, через фортифікаційні тунелі, приховані лабораторії та давні святині.
Нарешті я можу поділитися датою релізу — гра вийде 24 квітня 2026 року в Steam.
Сюжет
Ви — студент, який щойно переїхав до великого міста в пошуках нового життя. Але замість спокійного початку вас починають переслідувати нав’язливі кошмари. У снах ви бачите таємничу гору. Вона ніби кличе вас.
З кожним днем сни стають усе реалістичнішими: підземні тунелі, занедбані споруди та дивний пристрій, який колись стримував щось небезпечне.

Намагаючись розібратися в тому, що відбувається, ви виходите на слід засекречених документів, прихованих у міському архіві. Відкрита правда змушує вирушити до самої гори.
Щоб припинити кошмари, потрібно дістатися їхнього джерела. Але не все, що спить під землею, варто пробуджувати.

Геймплей
Це атмосферний горор, заснований на реальних локаціях. На вас чекають залишки старого форту, лабіринти тунелів, похмурий ліс і давні святилища.

Досліджуйте оточення, збирайте фрагменти історії, розв’язуйте складні головоломки та долайте перешкоди з елементами паркуру, занурюючись дедалі глибше в серце таємниці.
Кожне відкриття наближає до істини — і до давнього жаху, що століттями ховався під горою.

7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів