Як просувати покрокову тактичну настільну гру в Steam? Потребую порад з маркетингу
Вітаю, спільното! Мене звуть Максим, я Indie Solo Gamedev безробітний ігророб із Києва xD.
Останні пару років перебиваюсь невеликими підробітками на фрілансі, що спонукало почати розробку власної гри. За
Тож я заплатив Габену 100$ і поліз у Steam створювати сторінку гри Dice’n’Go. Знайшов 2D артіста — вона гарно намалювала мені весь потрібний capsule-art «не за всі гроші світу», бо я сам не художник взагалі — більше по технічній частині. Наробив скріншотів (ще десь на підході трейлер) і опублікував сторінку.

Дороблюю гру і паралельно дивлюсь відоси від Кріса Жуковськи — як просувати свою гру. Роблю пости всюди де трапляється нагода — від лінкедіну і телеграму до Редіту. От останнє для мене взагалі темний ліс — не всі сабредіти відкриті для шоукейсу і не всюди пропускають пост.
Це ще та робота, не дарма паблішери просять половину, а то і більше виручки.
Можливо тут знайдуться бувалі розробники які добре розуміються на маркетингу і просуванні, і будуть не проти дати безцінну (читай безкоштовну) пораду?
Сторіночка тут —
store.steampowered.com/app/4321670/DicenGo
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів