Які софт скіли розвивати у 2026. Огляд книги «Soft Skills: бути собою»

Усім привіт! Я — Жанна Лупинос, Community Management Team Lead у Plarium. Я обожнюю читати з дитинства. Довгий час робила це для себе, а згодом зрозуміла: хочу закохувати в книги інших.

Plarium підтримав моє захоплення, і ми запустили YouTube-рубрику «Книгральня». Тут я за 360 секунд розбираю популярні нонфікшн-книги та ділюся враженнями, чи варті вони уваги геймдев-спеціалістів.

Сьогодні на черзі — практичний гайд «Soft Skills: бути собою» від Олени Жильцової та Володимира Станчишина.

Це актуальний посібник для менеджерів чи ще одна книга про саморозвиток, яка припадатиме пилом на полиці? Сподіваюсь, мій експрес-огляд зекономить ваш час та дасть відповідь — читати чи ні.

У відео я розповідаю, яка м’яка навичка стане найбільш затребуваною серед роботодавців у найближчі пʼять років та які шість soft skills варто розвивати вже зараз. А заодно — перевіряю, чи працює магія кави з корицею по четвергах 😉

Дивіться огляд та пишіть у коментарях, як вам такий формат.

Таймкоди для зручності

00:00 Інтро

00:50 Про авторів «Soft Skills: бути собою»

01:04 Тандем бізнесу та психології: у чому «фішка» книги

01:58 Про структуру та стиль написання «Soft Skills: бути собою»

02:40 Яка мʼяка навичка стане найбільш затребуваною серед роботодавців у найближчі пʼять років

02:40 Вправи для розвитку креативності

03:31 Чи працює насправді магічне мислення

04:05 Чому емпатія — це не лише про вміння співпереживати

04:31 Які поради Ейнштейна допомагають розвивати емпатію

04:56 «Усі ми всі стратеги, подобається це нам чи ні»

05:35 Як працює зовнішня і внутрішня відповідальність

06:09 Чому одна з головних м`яких навичок — це вміння розуміти себе

06:32 Підсумок: читати книгу чи ні

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі