Як ми робимо ARPG у вільний від служби час
Привіт, спільното! Я — Harry. Основна моя робота зараз — це служба в ДШВ, а у вільний від бойових час працюємо з хлопцями над грою. В геймдев був трішки залучений ще до армії — в якості фрілансера робив 3D анімації та брав участь у кількох геймджемах.
Про команду
Якось після виходу я задумався і почав написувати своїм колишнім колегам по цеху (за сумісництвом багато з них досі мої хороші друзі): «Братику, в мене ідея!». Так мене познайомили з Woldemag, який раніше працював у Stellarium (гра Great Hopes City, Famine Way). У нашій команді він відповідає за концепт-арт.
MaksNik 3D артист-фрілансер, зараз у вільний від роботи час працює разом з нами над грою. Раніше також займався мобільними іграми. Він же й познайомив мене з ще одним 3D артистом, який зараз працює над проєктом — Bohdan Kinah. Довго пояснювати не довелось: «робимо sci-fi ARPG» виявилось достатнім аргументом, щоб зацікавити доєднатись до проєкту. Зараз працює над моделями для проєкту і регулярно піднімає планку якості для всіх нас. Здебільшого пропси та різні декорації.
CURATOR — для когось син, для когось онук, а для нас — розробник. Він займається програмною частиною проєкту та бутербродами.
Студію назвали HarryForge.
Про гру
У проєкт плануємо вкласти все те, чого нам не вистачає в сучасних RPG. Це, мабуть, основна «місія» для нас як команди.
Ми робимо космічну ARPG від третьої особи з елементами космічного вестерну. Головний герой — авантюрист, мисливець за артефактами. Світ побудований як система взаємодіючих фракцій і локацій, де персонажі мають власні цілі та реагують на рішення гравця.

Ключовий акцент — вибір і наслідки.
Рішення впливають на місії, персонажів і подальші події. Іноді можна когось врятувати. Іноді — ні.
З технічної сторони працюємо на Unreal Engine 5. Наразі ми ще на дуже ранньому етапі. Фокусуємось на прототипуванні базових механік: бойова система, взаємодія з напарниками, система вибору та наслідків.
Трішки концепт-арту

Соціальні мережі
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів