Чи можна впровадити гру на Godot 4.6 для браузерного використання?

Вітаю шановна спільното! Дуже перепрошую за нубський рівень мого питання. Я розумію що більшість тут має справу із Unreal Engine, Unity, але у нас питання по Godot.

Ми не спеціалісти із ігрової розробки, наша експертиза в іншому полі. Хочемо за допомогою гейміфікації надати користувачам можливість зануритися в конкретні сценарії із ділового життя. Хочемо спробувати Godot, але не впевнені що врешті цю гру можна буде вбудувати у веб-платформу. Якщо раптом хтось із читачів має розуміння по даному питанню — підкажіть будь-ласка.

Будемо вдячні за ваші поради в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

буквально у першому реченні на вікі годота це ж написано

Godot чудово працює у web, тим паче він дуже простий у використанні тому оекомендую

Для ваших цілей буде простіше використати Юніті. Там і документація/сапорт краще, і працювати у вебі буде стабільніше. А найголовніше, що одразу можна буде купити на ассет сторі якийсь темплейт, який закриє половину проблеми, і не треба буде витрачати час розробників.

Unity має складну ліцензійну систему з нюансами. Там безкоштовно персональна ліцензія, а у нас, якщо вийде, то будемо подавати це як командний проект. Якщо виявиться що не співпадає це з їх полісі, то можемо мати проблеми. І вони виникнуть коли вже багато буде зроблено. Так що ризиково. Плюс розробник каже що краще знає Godot.

Можна, Godot має вбудовані інструменти для ексорптування проєкту у HTML5. Більшість ігор на платформі itch.io (це платформа для інді ігор) саме у веб вигляді і випускаються. Думаю, що з цим проблем не мало б виникнути

Так, але беріть 4.5.1.stable, а не 4.6 версію

Дякую за уточнення.

Можна. На itch.io подивіться приклади.

Підписатись на коментарі