Проблема з отриманням виплат від Roblox в Україні. Потрібна порада

Створена гра має певний успіх. Прийшов час отримати гроші. Перша транзакція пройшла без проблем, а з другою виникли проблема. Переказ було заблоковано банком. Вимагають Інвойс від Roblox, та офер. В наявності є Payment документ від Tipalti. Але банк розглядає його, як звичайну квитанцію про виплати.

Якщо з оффером питання було закрито, то з інвойсом вийшло не все так просто. Мені не вдалось знайти, де саме Roblox надсилає, або якось демонструє інвойс. Є тільки таблиця за транзакціями в акаунті. Запитав саппорт Roblox, чекаю відповіді.

Хтось стикався с подібним? Як було вирішене питання?

P.S. Гроші поступили на ФОП рахунок котрий до цього працював декілька років. Необхідні КВЕДи відкрити.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Та просто знайди якусь типову форму інвойса, заповни свої дані та дані роболоксу, суму яку маєш отримати і за що, збережи у pdf і давай банку. Вони якісь дивні і завжди отакі бумажки хочуть. Це типу інвойс від тебе до роблокса.

Окей. Я так і думав це реалізувати. Але ж по ідеі, інвойс має містити підпис другої сторони. В цей самий час ця опція не реалістична з боку роблокса.
Станом на зараз банк попросив надати письмове пояснення та підкріпити його скрінами котрі демонструють транзакції у роблокс. Перевод пройшов. Як я зрозумів, цей метод працює у випадку разової виплати. Про те якщо гроші будуть надходити систематично, потрібен такі інвойс. Підтримка роблокс не відповідає. Чи морозяться, чи банально не бачать.
Знайомий СЕО вважає, що заробіток з роблокс це роялті. Тому можна посилатись на публічний оффер і обходитись без інвойсу як такого.
Мабуть таки зроблю типовий інвойс якійсь.
Було б корисно дізнатись з реального досвіду хто як працює з платформою.

інвойс може взагалі не містити підписів і ніхто його не вимагав. Інвойс у мене просять як прийдеться — десь раз на 3-4 місяці на один з регулярних щомісячних платежів попросять інвойс, зазвичай коли сума вже більше 5-6к.

я звісно не з роблоксом працюю, але отримую по суті роялті від Valve, Microsoft, Sony, Nintendo.
На якусь велику суму можуть один раз попросити договір чи угоду якусь з підписами, а так просто інвойси зазвичай.

Тоді піду цим шляхом. Дякую за пораду!

Підписатись на коментарі