У пошуках українських мобільних ігор

Всім привіт. Веду свій маленький ютюб та тікток канал де публікую відео про мобільні ігри. Хочеться зробити цикл відео саме з українськими іграми від українських розробників, тому якщо знаєте такі, то закидаєте в коментарі.

Всім дякую!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

А навчальні цікавлять? Якщо так — то дуже гейміфікований додаток для вивчення англійської мови, все ще на стадії раннього доступу, але якщо спробуєте то дуже раджу зразу поринути у «Долину часових аномалій» (себто, неправильні дієслова), там система бою виглядає найкраще й надалі схожа буде в інших місцях.

А ще, по трохи готую оновлння з квестами, системою атрибутів персонажа (стаміна, інтелект, аркана, фокус), можливістю вибору стіхії магії.

play.google.com/...​ails?id=com.fadinglexicon

Привіт! Бачу у вас блог зовсім не про казульні пазли але все ж пошерю свій пет проект Turbo Tiles (iOS/Android) vaymogames.com

Або ще один мій проект — більш форматний але олдскульний Bloody Harry, теж український (німецький паблішер) play.google.com/...​Entertainment.BloodyHarry

А цю я грав, але в описі вказано Germany, тому і не брав її.

Дякую. Нічого в якийсь із спписків прилаштую.

Charon: Rogue of Hades — гра що створювалась на протязі ось вже 5ти років, безкоштовно на Google Play та App Store, буду радий почути Вашу думку

Дякую. Візуал прикольний. Вже навіть 5хв пограв, цікаво. Бачу, ще є ігри, які мені сподобалися. Додам в наступну підбірку.

і тут красівоє
www.pussthegame.com

Ого псіходєл)) От і спробуй його знайти, якщо в грі вказано Іспанія(

www.ikovalov.com

тут дві award winning

Другу гру навіть колись грав. Дякую.

Ось я розроблюю гру:
play.google.com/...​?id=com.stickin.pirateway

Сподіваюсь що скоро буде перше демо гри.
Хоча ще купу всього хочеться зробити, но поки що перше демо буде досить сире.

Дякую. Зареєструвався на гру. Буду чекати на демо бо виглядає красиво.

Підписатись на коментарі