Креативна спільнота запустили гру, де треба витрачати статки Ілона Маска на допомогу українському війську
Українська креативна спільнота Yankov Club випустила благодійну мінігру «Витрать гроші Ілона Маска», у якій користувачам потрібно витрачати статки мільярдера на допомогу Україні. Інфоприводом стала новина про те, що статки Маска перевищили $800 млрд.
Проєкт має благодійну мету — кожному гравцеві пропонують підтримати Україну і своїми коштами, а збирають гроші на забезпечення «Азову». Користувач починає з бюджетом $852 млрд та має витратити їх на різні товари і послуги, необхідні Україні: від маскувальних сіток та кабелів до військових літаків та атомних станцій. Більшість цін для достовірності взяті зі звітів «Азову». Гра зупиняється, коли гравець витрачає всі статки Маска.
«Гру робив я сам. Загалом дні два, десь по одній-дві години. При цьому більшість часу йшло на допилювання дизайну. Робив на основі Vercel, v0, Google Antigravity, Nano Banana (щоб монетку згенерувати). Я не технічна людина, тому там точно можуть бути якісь некритичні баги, але загалом за такий час і, враховуючи мої мінімальні знання в програмуванні, думаю, вийшов непоганий результат.
Кінцевої мети насправді немає — чим більше, тим краще. Вибрали поки збір, на якому було найменше коштів, і вирішили його трохи пушнути. Проєкт довгостроковий, тому сподіваюсь, що буде збирати довго», — зазначив у коментарі GameDev DOU креативний лід спільноти Артем Нижник.
Витратити статки одіозного мільярдера можна за цим посиланням.
Нагадаємо, що це не перша гра про Ілона Маска від українських розробників. Ще у квітні 2022 року ми писали про гру, де треба від імені мільярдера лупцювати Кадирова і Путіна під пісню «Ой у лузі червона калина». Основою сюжету став твіттер-тред, у якому очільник SpaceX викликав на дуель російського президента.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів