Вийшла демо-версія Stunt Paradise 2 — гоночно-платформерної інді-гри від українських розробників

Привіт! Я — Олексій, інді-розробник, і разом з напарником Русланом сьогодні ми випускаємо в Steam демо-версію нашої гри Stunt Paradise 2 🎉

Ми працюємо над грою у студії Brinemedia, і це гоночно-платформерний проєкт з акцентом на екстремальні трюки, складні траси та елементи платформера.

🛠️ У демо зараз доступно:

• 10 рівнів: 5 Трас і 5 Випробовувань різної складності
  • 6 автомобілів з базовою кастомізацією
  • Поєднання легких та складних трас для гравців з різним досвідом

🚗 Stunt Paradise 2 продовжує ідеї першої частини, але з розширеним рівнем викликів та вдосконаленим геймплеєм. Особливу увагу було приділено балансуванню складності та дизайну рівнів, щоб зробити гру цікавою як для новачків, так і для досвідчених гравців.

Stunt Paradise 2 - гараж

💬 Нам дуже цікаво почути ваш фідбек щодо складності, особливо стосовно Випробовувань:
чи вони відчуваються чесними, чи не надто складними, і чи взагалі такий формат заходить.

📌 Зараз демо доступне на Steam, а повноцінний реліз гри планується на ПК і консолях.

🔗 Посилання:
Steam — store.steampowered.com/...​4034580/Stunt_Paradise_2
PlayStation — store.playstation.com/en-us/concept/10017602

P.S. Нагадаємо, що перша частина Stunt Paradise доступна на ПК та всіх основних консолях, тож якщо ви з нею знайомі — будемо раді почути, як вам прогрес у сиквелі 🙌 Якщо ж ні — саме час познайомитися з серією 😉

Додавайте Stunt Paradise 2 до списку бажаного та слідкуйте за новинами! 🔥

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Саме закінчив проходити першу частину і от зустрічаю новину, що готується до виходу друга. Це захоплююче.

Про цю гру я нещодавно дізнався так само із статті на доу про виробництво гри. Після цього вирішив спробувати. В середньому витрачав 15 хвилин на рівень. Приблизно після 15 рівня, треба добряче думати що робити.

Питань тільки два:
1) на боксі ціна в Україні ~200 грн, а в Туреччині ~20 грн (а це був основний регіон для хбох в Україні). Ну якось не гарно.
2) І пропрацюйте ачівки краще, 5000 балів то забагато. Норма це 1000 балів. За варіативність ачівок ви і самі розумієте, я думаю.

Дякую за гру!

1) Там ціна автоматично так виставляється.
2) Ачівки спеціально зав’язали на рівні, по ним можна легко дивитись скільки рівнів пройшов гравець. Але мабуть в другій частині будемо міняти.

Дякую за фідбек!

Ох, скільки годин було витрачено у 90-х на Stunts, щоб розігнати машину та перепригнути з рампи прірву. :)

Гарно, що жанр живе та розвивається. :)

Підписатись на коментарі