Створив проєкт ’GAMBIT’ - Technical Animation та середовище в UE5. Шукаю фідбек та нові виклики

Привіт, спільното! Мене звати Олександр, я Technical Animator / Tech Artist. Останній рік я повністю присвятив вивченню Unreal Engine 5, і результатом моєї роботи став проєкт ’GAMBIT’.

Хочу поділитися результатами та отримати професійний фідбек від досвідчених колег.

Що було реалізовано в межах проєкту

• Technical Animation: налаштування Control Rig, ретаргетинг та інтеграція даних MoCap (Xsens/Manus). Робота з MetaHumans.
  • World Building: створення масштабного ландшафту, робота з World Partition, PCG та налаштування Master Materials.
  • Lighting & Rendering: робота з Lumen та Nanite для досягнення кінематографічної картинки при стабільному FPS.
  • Optimization: контроль Draw Calls та оптимізація шейдерів.

Цей проєкт допоміг мені глибше зрозуміти пайплайн розробки синематиків та ігрових рівнів «під ключ».

Трейлер

Моє портфоліо на ArtStation:www.artstation.com/aleks_virtuoso

Зараз я відкритий до нових пропозицій у сферах Gamedev, MilTech та Media.

Буду вдячний за конструктивну критику мого технічного підходу або поради щодо подальшого розвитку.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую за високу оцінку мого витвору :)))

Що використали за для створення анимаціі? AI?

Почав з нейронки QuickMagic але в деякий місцях був поганий запи анімації , тому в подальшому використовував костюм Xsens

Підписатись на коментарі