Розробляю свою гру — це поєднання стратегії, RPG та симуляції

Всім привіт! Працюю над своєю грою. Хочу трохи розповісти про те, що вже є.

Є генерація поселень, підприємств, а також доріг двох типів. Реалізована система обертання світу та радіус огляду.

Ще є RPG-прокачка з вільним розвитком: скіли та навички не жорстко прив’язані й можуть бути отримані майже будь-коли, якщо знати як. Навички прив’язуються до конкретної зброї, при цьому доступно кілька слотів (наразі).

Бойова система — гібрид покрокового бою та бою в реальному часі.

Також є режим подорожей.

І це далеко не все. Багато чого ще доробляється та буде покращено.

Загалом, це генератор історій. Генерується карта — до речі, прототип генератора світу вже є, і його можна побачити в моїх відео на YouTube, посилання нижче. Наразі я тимчасово перейшов на статичну карту України, але статичними є лише поселення та ландшафт — усе інше генерується динамічно.

Основна ідея гри — проживати життя за життям у різних сетингах, жанрах і навіть історіях. Буде можливість у редакторі прописувати паралельні гілки розвитку. Наприклад, світ, де Рим не розпався, або де не було вікінгів. Плани звісно колосальні, але я не люблю говорити про те, чого ще немає.

Тож замість зайвих слів пропоную перейти на YouTube-канал, де я розповідаю про новини, а також приєднатися до спільнот у Discord та Telegram, де з’являються найсвіжіші оновлення.

YouTube:www.youtube.com/@DuRoTi_P/videos
Discord: discord.gg/Vz2H7asjsr
Telegram: t.me/DRT_Project

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось10
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ты делаешь что-то очень-очень нишевое? я 2 видео посмотрел и в упор не понимаю чем это может быть интересно игроку. почему это прикольно делать понимаю, почему это будет интересно играть нет

Я поважаю вашу думку, але задум гри — це відкритий світ, який живе власним життям. Чи ви пропонуєте мені створити ще один Brawl Stars або Minecraft?

я спросил потому что не понимаю какой игровой цикл впишется в выше описанное

Існує безліч ігор зі схожою тематикою, і вони досить популярні — Kenshi, Project Zomboid. Також тут будуть бої в стилі Total War, Mount & Blade та інші цікаві механіки.

пробовал, такое не для меня

Може бути проблема, якщо одне життя занадто довге — RPG аспект та бойовка, імовірно, слабші за інші ігри, а до реінкарнації гравець знудьгується.

Ігровий цикл триватиме від 16 до 24 годин реального часу, і цей час ще потрібно буде прожити.
Цього вистачить, щоб звикнутися з історією та відчути швидкоплинність часу.
Можливо, це можна буде налаштувати, але орієнтовна тривалість саме така.

а можно грабить караваны?

У подальшому — не лише грабувати каравани, а й з нуля будувати власні міста та королівства.
Зараз гра має напрям на авантюризм і найманство.

Підписатись на коментарі