Розробляю свою гру — це поєднання стратегії, RPG та симуляції
Всім привіт! Працюю над своєю грою. Хочу трохи розповісти про те, що вже є.
Є генерація поселень, підприємств, а також доріг двох типів. Реалізована система обертання світу та радіус огляду.
Ще є RPG-прокачка з вільним розвитком: скіли та навички не жорстко прив’язані й можуть бути отримані майже будь-коли, якщо знати як. Навички прив’язуються до конкретної зброї, при цьому доступно кілька слотів (наразі).
Бойова система — гібрид покрокового бою та бою в реальному часі.
Також є режим подорожей.
І це далеко не все. Багато чого ще доробляється та буде покращено.
Загалом, це генератор історій. Генерується карта — до речі, прототип генератора світу вже є, і його можна побачити в моїх відео на YouTube, посилання нижче. Наразі я тимчасово перейшов на статичну карту України, але статичними є лише поселення та ландшафт — усе інше генерується динамічно.
Основна ідея гри — проживати життя за життям у різних сетингах, жанрах і навіть історіях. Буде можливість у редакторі прописувати паралельні гілки розвитку. Наприклад, світ, де Рим не розпався, або де не було вікінгів. Плани звісно колосальні, але я не люблю говорити про те, чого ще немає.
Тож замість зайвих слів пропоную перейти на YouTube-канал, де я розповідаю про новини, а також приєднатися до спільнот у Discord та Telegram, де з’являються найсвіжіші оновлення.
YouTube:www.youtube.com/@DuRoTi_P/videos
Discord: discord.gg/Vz2H7asjsr
Telegram: t.me/DRT_Project

11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів