«Можливо, їм байдуже» Один з творців Fallout розповів, чи ненавидить Bethesda легендарну серію
Дизайнер Fallout 2 та засновник Obsidian Entertainment Кріс Авеллон переконаний, що Bethesda не до кінця розуміє витоки Fallout. Про це він заявив у відповідь на питання, чи ненавидить компанія цю серію та Obsidian загалом.
«Я не думаю, що Bethesda ненавидить Fallout. Вони просто не до кінця розуміють його витоки й, можливо, їм байдуже. Вони володіють франшизою і хочуть робити свою версію Fallout, перетворивши її на норму. Зазвичай це виливається у барвистий, поверхневий „тематичний парк“ (із кількома цікавими винятками у DLC, на кшталт Far Harbor, Point Lookout, та й The Pitt мені теж подобався). Втім, тематичні парки декому заходять, тож якщо людям це подобається, для мене це нормально», — зазначив він.
При цьому Авеллон додав, що сам він не ненавидить Bethesda. Хоча має претензії до деяких речей, які робить компанія.
«Є речі, які вони роблять добре (дослідження відкритого світу), і є речі, які вони роблять погано (розповідати лінійні історії в іграх з відкритим світом та їхня нездатність зрозуміти, як використовувати навичку Speech). Але в кожного розробника є свої плюси й мінуси», — підкреслив він.
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів