Українець створив пристрій для моніторингу повітряних тривог та графіків відключень світла в стилі Vault-Tec з Fallout

Українець з ніком A. Meerkat створив та надрукував на 3D-принтері власну систему моніторингу у стилі Vault-Tec з Fallout. Результат своєї роботи він виклав у соціальних мережах.

«Щастя — це фанатом Fallout залутати (зробити) систему моніторингу Vault-Tec для свого сховища. Моніторинг обставин просторів пусток ще ніколи не був таким привабливим і захоплюючим.

Моніторить: повітряну тривогу, графіки відключення електрики та моніторингові канали», — написав Meerkat

Після того як на прилад звернули увагу інші користувачі соціальних мереж, автор приладу зазначив — він шокований тим, що пристрій сподобався багатьом.

«Можу одразу сказати, що повторити не так складно, як може здатися і це досить бюджетно (принаймні у мене вийшло бюджетно). Звичайно не без нюансів та складнощів. Особливо з графіками відключення електрики та налаштуваннями. Зберуся з думками, виправлю деякі баги і постараюся розповісти, як я це зробив. Головне знайти вільний час», — пообіцяв він.

Як вам пристрій для українського сьогодення? Придбали б такий?

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось11
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Офігезний гаджет!
Я б купив дружині :)

Крутий міні-проект, автору респект! А всім нудним — грати на телефоні, дивитися фільми на телефоні, а їздити виключно на тролейбусі))

Ще один пристрій, який треба буде заряджати

Як вам пристрій для українського сьогодення? Придбали б такий?

Схожий пристрій у всіх є в кишені, тому мабуть для таких штук більше підходить апка чи сайт.

Але телефон — це нудно)

Ну тоді треба носити з собою цілий мішок різних пристроїв, починаючи від фотоапарату, відеокамери, касетного плеєра і закінчуючи пристроями типу www.rabbit.tech/rabbit-r1

прогорнув сайт, все одно не вкурив, що це таке? просто платформа, куди можна закидати додатки адаптовані під наявні методи вводу-виводу? типу apple watch курільщіка?

Мабуть мало хто розуміє що це таке і навіщо, ось тут був огляд правда півторарічної давнини

А на фоні хлоп, який намагався продавати шпалери для телефонів за двадцять баксів)
Ну але загалом же цікавий девайс. Дійсно надлишковий, але цікавий

А на фоні хлоп, який намагався продавати шпалери для телефонів за двадцять баксів)

Монетизація у ютуберів це завжди біль, напр.

Іноді біль в прямому сенсі цього слова)

Підписатись на коментарі