Фанати Minecraft готові страйкувати. Minecraft Vanilla очолить екскерівниця Ubisoft та EA, що спеціалізується на іграх-сервісах та free-to-play
Привіт, спільното! Ком’юніті гри Minecraft очікує проблем зі своєю улюбленою грою. Річ у тім, що керівницею Minecraft Vanilla стане Кеті Скотт, яка раніше працювала в Ubisoft та Electronic Arts.
«Із величезним захопленням повідомляю, що з лютого 2026 року я приєднаюся до Mojang на посаді Head of Minecraft Vanilla.
Дуже небагато ігор мали такий вплив на гравців і творців, як Minecraft, і це яскраве свідчення таланту, пристрасті та допитливості команди Mojang. Навіть з огляду на все, чого Minecraft уже досяг, у нас попереду ще дуже багато можливостей, і моєю метою буде підтримати команду в реалізації цього потенціалу.
Я переїжджаю до Стокгольма, щоб приєднатися до цієї неймовірної команди, тож на особистому рівні це для мене велика пригода. Заходимо у 2026 рік на повних обертах!», — зазначила Кеті Скотт у своєму дописі в соцмережах.
Однак ця новина не сподобалася фанатам гри. Останні роки Скотт провела в Ubisoft і спеціалізується вона на змагальних іграх, іграх-сервісах та free-to-play проєктах. Окрім того, на її сторінці LinkedIn зазначається, що вона була залучена до «створення ігор з довгостроковим впливом, високим рівнем утримання аудиторії та ефективною монетизацією». До цього Кеті Скотт працювала над FIFA в EA.

Користувачі Reddit та соціальних мереж вже звинувачують Скотт в тому, що вона частково дотична до впровадження мікротранзакцій в іграх Ubisoft та Electronic Arts. Деякі зазначають, що гравцям вже потрібно думати над планом, щоб протистояти Кеті Скотт — користувачі мають пересторогу, що вона перетворить Minecraft на аналог FIFA та Rainbow Six Seige. Звісно, без мемів не обійшлося.

2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівМ дуже програє тому ж Роблоксу і схоже це не відворотньо. З чого ви гадаєете що людина яка перетворила ігри Убісофт на лайно, буде якось інше робити з М? Це вже не гра, а доїлка бабла, от і все. Тому саме вона, саме щоб видавити максімум.
R.I.P. Minecraft.
а апельсины — картошке.
и что, теперь будем беспокоиться за судьбу апельсинов?