Зоряний Шторм: Революція Азарту. Створив концепт, який ламає сталий шаблон слотів
За 15+ років у математиці iGaming я бачив, як одні й ті самі механіки перероблялися сотні разів. Різні теми, ідентичні ігри. Гравці гортають каталоги клонів.
Тому я створив концепт, який ламає цей шаблон: Stellar Storm
Що тут особливого
🔄 Поворотний каскад — Коли ви вигруєте, сітка не просто скидає символи. Вона повертається на 90°, зміщується, потім заповнюється. Кожен виграш трансформує все.
🍀 Лічильник удачі — Послідовні програші заповнюють шкалу. Коли вона повна — гарантований спін колеса. Жодних жорстких безвиграшних серій. Гравці відчувають захист, залученість зростає.
🎡
📊 Математика в дії — 96% RTP, висока волатильність, 5×5 ways-pays (3,125 способів), перевірено методом Монте-Карло.
Це не презентація і не макет у Figma. Це працююче демо з повною ігровою логікою. Створено одноосібно, з нуля.
Чому я це публікую
Шукаю студію, яка цінує інноваційні механіки, а не безпечні клони. Можу надати повні математичні моделі, симуляції та специфікації — не лише ідеї. Якщо ви створюєте щось нове, давайте поспілкуємося: @constrik в Telegram

3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів100 фріспінів дають?)
обошлось без фриспинов
Индустрия по обкраданию людей пытается обокрасть как можно менее заметно