9 повних днів і ще 20 годин. Бос Larian Studios Свен Вінке не знав, скільки в Baldur’s Gate 3 озвучених реплік
Привіт, спільното! Користувач Reddit порахував обсяг діалогів у Baldur’s Gate 3. З’ясувалося, що ізометрична рольова гра від Larian Studios має майже 237 годин реплік. Найбільше в BG3 говорять наратор та Астаріон.
«На честь Larian та всіх чудових акторів озвучування, які створили цю фантастичну гру, я спробував зібрати повну документацію озвучених діалогів, реплік і відповідних акторів, а також кілька інших цікавих деталей. У грі приблизно 173 642 голосових файли загальною тривалістю близько 236 годин 55 хвилин 45 секунд. Це 9 повних днів і ще 20 годин реплік, розподілених приблизно між 2068 персонажами», — написав Everwhite-Moonlight.
Користувач додав посилання на всі діалоги з відповідними підказками, щоб їх було легше знаходити і слухати. Також Everwhite-Moonlight додав таблицю із озвученими репліками: ім’я, UID спікера, загальна кількість годин, хвилин та секунд озвучення, кількість голосових файлів, а також актори, які їх озвучують.

«Ми насправді за цим не стежили, і, як на мене, так було краще», — відреагував на підрахунок гендиректор Larian Studios Свен Вінке.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів