Ми починаємо співпрацю з розробниками українського антиутопічного симулятору тоталітарного суспільства

Всім привіт) Мене звуть Дарʼя і я проєктний менеджер українського інді-паблішера Two Cakes Studio! І сьогодні хочу з вами поділитись радісною новиною.

Анонс

Нещодавно ми взяли новий проєкт у наше видавництво! Барабанний дріб — це MINISTRY OF TRUTH: 1984! 🥳

MINISTRY OF TRUTH: 1984 — сюжетний симулятор у тоталітарному суспільстві. Станьте чиновником Міністерства Правди, маніпулюйте фактами, переписуйте історію та надавайте потрібну «правду» народові. Зробіть свій вибір: коритися системі чи боротися проти режиму. Пам’ятайте, Великий Брат стежить за вами! Ця гра натхненна класичним романом Джорджа Орвелла «1984».

Розробники — українська команда False Memory Dept.

Про те, з чим почали і чого очікуємо

На даний момент проєкт пройшов всі маркетингові біти, залишився лише анонс релізу і сам реліз. Створення та анонс сторінкі, всі маркетингові події навколо демо, та ще й Steam Next Fest вже пройшли.

На момент підписання договору було приблизно 5к-5.1к вішлистів. Проєкт нам сподобався, тому ми вирішили, що хочемо підсилити розробників і допомогти їм отримати найкращі результати. Програма мінімум, як завжди — довести до топ-3000, щоб мати можливість конкурувати за зону бачення. А так, чим більше вішлистів тим краще!

Для поціновлювачів консолей теж є гарна новина — гра MINISTRY OF TRUTH: 1984 вийде і на консолях! Сторінку на Sony можна подивитись тут.

Підтримайте українських розробників! Додавайте до списку бажаного на Steam.

Якщо є якісь питання, долучайтесь до нашого Discord! За оновленнями слідкуйте на X та YouTube.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Антиутопії давно перенесено у відділ «Політика, поточні події»

Интересная задумка, главное чтобы реализация была достойной

Колись малював персонажів для якоїсь гри китайської про цензуру, і три перса що я намалював виглядають повністю як ці... дивно

Ця гра — симулятор нашого життя?

Підписатись на коментарі