Нардепа Гуріна викликали на дуель в Rainbow Six Siege X. Згадуємо інші ігри, які можна використати для цього

Привіт, спільното! Всі ви вже, напевно, бачили заяву голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева про те, що низькі зарплати українців пов’язані з низькою продуктивністю їхньої праці. Можливо, навіть бачили висловлювання нардепа від «Слуги народу» Дмитра Гуріна. Останній, нагадаю, встав на захист цієї тези і назвав її «неприємною реальністю».

На цьому парламентар не обмежився і вступив в активну суперечку з користувачами екс-твітеру. В якийсь момент дискусія вийшла на рівень дуелі — community Influencer та Ubisoft Creator Agent Олександр Самойленко запропонував Гуріну позмагатися в тактичному шутері Rainbow Six Siege X.

«Пане Дмитре, після Ваших заяв про „траншеї за миску лушпиння“ хочеться перевірити, чи Ви самі готові хоч десь вийти за межі комфортного крісла Святошино і показати, що за словами у Вас є хоча б грам сміливості. Тому я офіційно запрошую Вас на дуель 1 на 1 у змагальній грі Rainbow Six: Siege на студії Maincast. Правила прості:

Якщо перемагаю я — Ви складаєте депутатський мандат і більше не читаєте країні нотацій про те, хто має і як працювати. Це, мабуть, буде перше справді корисне рішення, яке Ви зробите особисто для держави.

Якщо перемагаєте Ви — я в прямому етері, у костюмі покоївки, голосно закликаю підтримувати „найрозумнішого депутата в цій країні“. Так, я реально це проговорю — без іронії, серйозно, офіційно, з Вашим прізвищем і титулом та ідеями які Ви намагаєтесь просунути. Щоб закріпити Вашу „перемогу“ так, як Ви того прагнете, максимально голосно, як Ви це любите.

У вас буде 2 місяці підготовки для чесного і незалежного протистояння. Тож якщо Ваші провокаційні твіти це не просто набір гучних фраз, а Ви справді вмієте відповідати за слова — виходьте на дуель. Або хоч раз у житті покажіть, що принциповість для Вас важливіша за комфорт», — написав Самойленко.

Нардеп Гурін своєю чергою подякував за пропозицію і додав — він не грає в ігри.

На тлі цієї ситуації народилося питання — яку гру ви б обирали в такому випадку? В якій «дисципліні» станете переможцем дуелі? В мене це, напевно, Tekken. Діліться своїми іграми в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Четвертування, гільйотина, забивання камінням, колесо...

Мужик робота якого грати в сідж зве чела який промахуєтся в кнопки в раді? Погане парі. Має бути хоба б якийсь ризик для себе і замануха для опонента. Типу «якщо ти зможеш по мені влучити разок» то це було б більш реалістично для сіджа.

Тому і цікавлюся, де можна ще провести таку дуель)
От ви, Віталію, де б задуелилися?

Виявився слабким наш депутат)

Та шось навіть спробувати не захотів)

Підписатись на коментарі