Командуй роботом та допомагай йому еволюціонувати: прошу вашої думки про нашу гру
Вітаю, спільното! Мене звати Катерина, це моя перша стаття на DOU (нарешті наважилась). Я 3D Artist і разом зі своїм хлопцем (Unity Developer) маємо цікавий проєкт, з яким хотіли б поділитися з вами.
Humanize Robotics — це перша у світі гра, де ви командуєте роботом, що спеціально розроблений і навчений ходити самотужки до цілі, яку гравець переставляє, використовуючи власний віртуальний мозок.
Компанія з гри наймає гравців, щоб вони покращували навички цих роботів, збираючи дані, та допомагали компанії у хитрих планах. У грі є купа різних видів роботів, які еволюціонують, різні рівні та голос асистент, яка буде бісити своїм чорним гумором і сарказмом протягом гри.

Зараз ми застрягли на стадії, що гра не має активності: ми регулярно робимо контент, але активності дуже мало. Хоча деякі відгуки допомогли нам із трейлером і подачею гри. Наприклад, перший трейлер розповідав, що це AI роботи, і це налякало людей, тож довелось відмовитись від цього. Зараз маємо невеликий трейлер після усіх змін з гумором і коротким введенням, як виглядає гра і що треба робити.
Хотілося б почути ваші думки щодо гри, що вам подобається, що ні. Буду дуже вдячна за поради щодо того, як збільшити аудиторію, як краще просувати свою гру. І окремо цікавить ваша думка про наш новий трейлер.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів