Командуй роботом та допомагай йому еволюціонувати: прошу вашої думки про нашу гру

Вітаю, спільното! Мене звати Катерина, це моя перша стаття на DOU (нарешті наважилась). Я 3D Artist і разом зі своїм хлопцем (Unity Developer) маємо цікавий проєкт, з яким хотіли б поділитися з вами.

Humanize Robotics — це перша у світі гра, де ви командуєте роботом, що спеціально розроблений і навчений ходити самотужки до цілі, яку гравець переставляє, використовуючи власний віртуальний мозок.

Компанія з гри наймає гравців, щоб вони покращували навички цих роботів, збираючи дані, та допомагали компанії у хитрих планах. У грі є купа різних видів роботів, які еволюціонують, різні рівні та голос асистент, яка буде бісити своїм чорним гумором і сарказмом протягом гри.

Зараз ми застрягли на стадії, що гра не має активності: ми регулярно робимо контент, але активності дуже мало. Хоча деякі відгуки допомогли нам із трейлером і подачею гри. Наприклад, перший трейлер розповідав, що це AI роботи, і це налякало людей, тож довелось відмовитись від цього. Зараз маємо невеликий трейлер після усіх змін з гумором і коротким введенням, як виглядає гра і що треба робити.

Хотілося б почути ваші думки щодо гри, що вам подобається, що ні. Буду дуже вдячна за поради щодо того, як збільшити аудиторію, як краще просувати свою гру. І окремо цікавить ваша думка про наш новий трейлер.

Як вам наша гра, діліться думками в коментарях

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Проєкт виглядає симпатичним, дуже цікавим і неординарним. Особливо круто, що він був успішно реалізований саме парою, що додає йому особливої теплоти й унікальності.

Відштовхує бо не зрозуміла концепція. З відео виглядає як звичайний платформер, по опису теж не ясно. Типу робото автоматично рухаєтеся і ми ним рухаємо одночасно? Треба демку щупати, по по відео геймплей прісний.

Дякую за відгук! Робот вміє ходити до цілі самотужки. Тому ти показуєш йому в яку сторону треба рухатись і він вже сам намагатиметься туди дійти, тобі лише треба клікати в яку точку.

Підписатись на коментарі