Що вас мотивує продовжувати розробляти ігри? Як не втратити цю мотивацію?
Добрий день. Мене звуть Юрій і я вже давно хотів навчитися розробляти відеоігри. Мені ця тема дуже цікава, і у мене вже є декілька ідей до ігор які я хотів би створити. Проте у мене є проблема з навчанням. Я пробував тричі почати самостійно навчатися розробляти відеоігри, але кожен раз кидав цю справу лише через декілька тижнів, так і не здобувши жодного прогресу і досвіду, хоча був у цій темі дуже зацікавленим коли починав. Тому я і вирішив приєднатися до цієї спільноти, щоб дізнатися поради у досвідченних розробників з цього форуму.
Моя проблема полягає у тому, що я швидко втрачаю мотивацію до розробки відеоігор. Як я сказав раніше я у цій темі зацікавлений, проте вже тричі кинув цю справу, так і не досягнувши жодного прогресу. Тому хотів би дізнатися, як я можу зберігати мотивацію протягом тривалого часу, протягом місяців і років, щоб мені не прийшлося знов вивчати те, що я і так забув відколи вчився востаннє.
Одним способом вирішення цієї проблеми, я знайшов, мені допомагає робота в команді, так як інші люди допомагають мені залишатися вмотивованим за рахунок відповідальності до роботи. Проте і тут є проблема, так як у мене немає друзів. Тому хотів би щоб хтось зацікавлений, міг допомогти мені з навчанням, чи навіть запросити до розробки вашого проекту.
20 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів