«Ось такий вплив ви маєте на моє життя». Платформер про качку і черепаху оплатив інді-розробнику весілля та ремонт ванної кімнати
Інді-розробник WeatherFell на початку листопада випустив Windswept — натхненний іграми
«Лише за один тиждень ви:
- оплатили моє весілля;
- оплатили ремонт ванної кімнати, яка текла з жовтня 2024 року;
- оплатили заміну моєї зламаної сушарки;
- оплатили майбутні ліки проти алергії для Наггета.
Ось такий вплив ви маєте на моє життя. Від щирого серця — дякую», — зазначив розробник.
При цьому у гри на момент публікації топіка лише 287 відгуків. За даними SteamDB, максимальний онлайн Windswept склав 236 людей, а пік за останню добу — 31 гравець. На початку грудня автор також зазначив, що «відбив» весь бюджет виробництва.
«До речі, беззбитковість означає, що продажі гри компенсували витрати на її виробництво. Моє майбутнє весілля не є виробничими витратами. Ремонт моєї ванної кімнати не є виробничими витратами. Використання власної роботи/заощаджень для оплати праці всіх інших членів команди протягом п’яти років є виробничими витратами», — додав він.
А тим часом нагадуємо вам, що у нас триває перший тур голосування за найкращу українську інді-гру 2025 року. Перемога в ній, можливо, не оплатить нашим розробникам весілля, але буде приємним бонусом. Долучайтеся!

10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів