«Ось такий вплив ви маєте на моє життя». Платформер про качку і черепаху оплатив інді-розробнику весілля та ремонт ванної кімнати

Інді-розробник WeatherFell на початку листопада випустив Windswept — натхненний іграми 90-х платформер про качку Марблс та черепаху Чекерс. І хоч гра не отримала захмарних показників, розробник розповів про інші фінансові успіхи.

«Лише за один тиждень ви:

• оплатили моє весілля;
  • оплатили ремонт ванної кімнати, яка текла з жовтня 2024 року;
  • оплатили заміну моєї зламаної сушарки;
  • оплатили майбутні ліки проти алергії для Наггета.

Ось такий вплив ви маєте на моє життя. Від щирого серця — дякую», — зазначив розробник.

При цьому у гри на момент публікації топіка лише 287 відгуків. За даними SteamDB, максимальний онлайн Windswept склав 236 людей, а пік за останню добу — 31 гравець. На початку грудня автор також зазначив, що «відбив» весь бюджет виробництва.

«До речі, беззбитковість означає, що продажі гри компенсували витрати на її виробництво. Моє майбутнє весілля не є виробничими витратами. Ремонт моєї ванної кімнати не є виробничими витратами. Використання власної роботи/заощаджень для оплати праці всіх інших членів команди протягом п’яти років є виробничими витратами», — додав він.

А тим часом нагадуємо вам, що у нас триває перший тур голосування за найкращу українську інді-гру 2025 року. Перемога в ній, можливо, не оплатить нашим розробникам весілля, але буде приємним бонусом. Долучайтеся!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Зазначу що гра продається на болотах.

Уф, 20 баксів для інших регіонів це, реально, як хтось вже зазначив, не для імпульсивної покупки. Не фан цього жанру, але візуально дуже подобається. Успіхів і надалі. Це вже гарне ІР у портфоліо розробника.

выглядит прикольно, но цена высоковата для того, чтобы импульсивно купить сразу )

лише 287 відгуків

это очень хороший результат. еще и для такого жанра. у той же Through the Nightmares в разы меньше (

у той же Through the Nightmares в разы меньше

Якось незаслужено обійшли увагою її гравці(
Гра непогана ж, якісно зроблена

жанр нишевый, но даже в этой шине TTN достойна большего.

Ахах, дякую. Сподіваюся, наступного разу получиться краще по продажам)
Принаймні, гірше вже важко зробити буде 😄

Сподіваюся, наступного разу получиться краще

так это опять 10 лет ждать? )

Вітаю з релізом! Бажаю успіхів з цим і наступними проєктами!

Підписатись на коментарі