Добірка нових українських ігор на ПК, PlayStation, Switch та Xbox

У цьому відео на українському ігровому YouTube-каналі «Таємна кімната» я зібрав для Вас добірку із 10 сучасних відеоігор, створених в Україні у 2024-2025 роках.

Переважна більшість проєктів — це мультиплатформа, тому Ви можете ознайомитись із ними як на ПК, так і актуальних ігрових консолях: PS4 та PlayStation 5, Xbox Series X/S та Nintendo Switch.

Українські відеоігри

Це ігри різних жанрів та стилів: мінімалістична RPG про дракона у підземеллі та ігри, натхненні містикою світів Говарда Лавкрафта. Надзвичайно атмосферна гра про українське село і проєкт, у якому Ви зможете стати справжнім залізничним магнатом, збудувавши максимально продуктивну та автоматизовану залізницю. Звичайно, якщо розберетесь, як правильно розставляти світлофори та залізничні стрілки.

Це продовження теми українського геймдеву. З попередньою добіркою сучасних українських інді-ігор на ПК Ви можете ознайомитись за посиланням — gamedev.dou.ua/forums/topic/50040

Цей матеріал також доступний у текстовому форматі на сайті «Таємна кімната» за посиланням.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну кому не всё равно из какой страны разработчики? Лучше на саму игру смотрите

Ну кому не всё равно из какой страны разработчики?

Тобто, ви б купили російську гру, якби вона вам сподобалася?

Если они явно поддерживают войну то нет. Но такого я ещё не встречал. Страна происхождения-то не играет роли, важно поддерживают они конфликт или нет

Если они явно поддерживают войну то нет. Но такого я ещё не встречал.

К примеру — разработчики смуты. Вроде как и «не поддерживают», но работают за гос деньги, следовательно — поддерживают политику государства, в т.ч. сво
атомик харт — разработчики аналогичным образом виляют жопой.

Чепуха. Что такое «явная поддержка»? Сбор денег на кирзовые сапоги для вагнеров? Конечно, такое — редкость.
Но если человек живёт в рф, тратит там бабки, возможно и налоги какие-то платят (хотя для ваты по чесноку это редкость) — то поддерживает, косвенно... Придаёт легитимности, хотя бы («посмотрите — рф нормальная страна, мы тут живём, работаем, игрухи выпускаем вот неплохие, никакие мы не орки»).
Мне кажется покупать у них — аморально.

Він в іншій новині рекламує російску гру і захищає розробників.

gamedev.dou.ua/...​ums/topic/56891/#comments

Відповідь на твоє питання захована тут :)

Та я вже оцінив)

А хіба по коментарю не зрозуміло.

Та я завжди намагаюся уточнити конкретніше)

А що українське поперек горла як кістка ? Чи то «націоналізм» лякає ?

Ну кому не всё равно из какой страны разработчики?

Мне.

Побажання: якщо можливо, публікувати статтю з рекомендованим іграми та лінками прямо тут, без необхідності переходити на ютуб. Дякую заздалегідь. Немає часу дивитися ролик. 🧸

Підписатись на коментарі