Добірка нових українських ігор на ПК, PlayStation, Switch та Xbox
У цьому відео на українському ігровому YouTube-каналі «Таємна кімната» я зібрав для Вас добірку із 10 сучасних відеоігор, створених в Україні у
Переважна більшість проєктів — це мультиплатформа, тому Ви можете ознайомитись із ними як на ПК, так і актуальних ігрових консолях: PS4 та PlayStation 5, Xbox Series X/S та Nintendo Switch.
Українські відеоігри
Це ігри різних жанрів та стилів: мінімалістична RPG про дракона у підземеллі та ігри, натхненні містикою світів Говарда Лавкрафта. Надзвичайно атмосферна гра про українське село і проєкт, у якому Ви зможете стати справжнім залізничним магнатом, збудувавши максимально продуктивну та автоматизовану залізницю. Звичайно, якщо розберетесь, як правильно розставляти світлофори та залізничні стрілки.
Це продовження теми українського геймдеву. З попередньою добіркою сучасних українських інді-ігор на ПК Ви можете ознайомитись за посиланням — gamedev.dou.ua/forums/topic/50040
Цей матеріал також доступний у текстовому форматі на сайті «Таємна кімната» за посиланням.
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНу кому не всё равно из какой страны разработчики? Лучше на саму игру смотрите
Тобто, ви б купили російську гру, якби вона вам сподобалася?
Если они явно поддерживают войну то нет. Но такого я ещё не встречал. Страна происхождения-то не играет роли, важно поддерживают они конфликт или нет
К примеру — разработчики смуты. Вроде как и «не поддерживают», но работают за гос деньги, следовательно — поддерживают политику государства, в т.ч. сво
атомик харт — разработчики аналогичным образом виляют жопой.
Чепуха. Что такое «явная поддержка»? Сбор денег на кирзовые сапоги для вагнеров? Конечно, такое — редкость.
Но если человек живёт в рф, тратит там бабки, возможно и налоги какие-то платят (хотя для ваты по чесноку это редкость) — то поддерживает, косвенно... Придаёт легитимности, хотя бы («посмотрите — рф нормальная страна, мы тут живём, работаем, игрухи выпускаем вот неплохие, никакие мы не орки»).
Мне кажется покупать у них — аморально.
Він в іншій новині рекламує російску гру і захищає розробників.
gamedev.dou.ua/...ums/topic/56891/#comments
Відповідь на твоє питання захована тут :)
Та я вже оцінив)
А хіба по коментарю не зрозуміло.
Та я завжди намагаюся уточнити конкретніше)
А що українське поперек горла як кістка ? Чи то «націоналізм» лякає ?
Мне.
Побажання: якщо можливо, публікувати статтю з рекомендованим іграми та лінками прямо тут, без необхідності переходити на ютуб. Дякую заздалегідь. Немає часу дивитися ролик. 🧸