Творці серії Metro подарували ноутбук 78-річній геймерці, яку військові евакуювали з Донбасу

Привіт, спільното! Принесли вам теплу історію — українська студія 4A Games, що відома завдяки серії Metro, подарувала 78-річній біженці Людмилі Кулаковій ігровий ноутбук. Це сталося після того, як у вересні про неї вийшов сюжет на телебаченні.

Людмилі Кулаковій 78 років. У серпні її евакуювали військові з рідного Білозерська (Донецька область). Тоді телеканал «Суспільне Донбас» випустив про неї репортаж. З’ясувалося, що вже сімнадцять років пані Людмила захоплюється комп’ютерними іграми, особливо шутерами, і навіть стрімить свої проходження.

«Багато хто не вірить і каже: „бабуся, маразм має бути. У неї руки повинні трястись“. Але в мене вони ніколи не трясуться, реагую на все реально. Звичайно, прикро, що не вірять. А я кажу — ще вас переживу, ще з вашими онуками грати буду... Мій онук захоплювався Counter-Strike. А ліжко стояло поряд зі мною. Він каже: „Бабусю, давай я тебе навчу“. Ну, показав він мені спочатку. Спершу дуже боялася, бо стрілянина йшла, страшна. Ну, а потім... не тільки в Counter-Strike граю, я граю в усі комп’ютерні ігри. Найбільше мені подобається наша українська гра Metro Exodus», — зазначила вона тоді.

Представниця фонду «Схід SOS» Ольга Владімірова зазначає, що інтерв’ю побачили розробники, розчулилися і вирішили зробити пані Людмилі такий подарунок.

«Ще й дуже теплого листа написали. Також після репортажу люди відгукнулися і назбирали донатів для пані Людмили», — додає вона.

В цьому випадку хочемо звернути увагу не на вчинок 4A Games, хоча і він заслуговує поваги. Тішить, що люди у поважному віці приходять до комп’ютерних ігор і знаходять тут своє. Таке надихає.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Наша Ширлі Каррі (Бабуся Скайрім)?

Нагадало про 97-річного дідуся з Харкова, який продовжує в теніс грати: edition.cnn.com/...​ukraine-war-zone-spt-intl

Ага, зараз йому 101, але грати йому не дають: https://gromada.group/news/life/harkivyaninu-leonidu-stanislavskomu-101-rik-yak-zhive-zaraz-najstarishij-tenisist-planeti-sho-uvijshov-do-knigi-rekordiv-ginnesa

Підписатись на коментарі