Творці серії Metro подарували ноутбук 78-річній геймерці, яку військові евакуювали з Донбасу
Привіт, спільното! Принесли вам теплу історію — українська студія 4A Games, що відома завдяки серії Metro, подарувала
Людмилі Кулаковій 78 років. У серпні її евакуювали військові з рідного Білозерська (Донецька область). Тоді телеканал «Суспільне Донбас» випустив про неї репортаж. З’ясувалося, що вже сімнадцять років пані Людмила захоплюється комп’ютерними іграми, особливо шутерами, і навіть стрімить свої проходження.
«Багато хто не вірить і каже: „бабуся, маразм має бути. У неї руки повинні трястись“. Але в мене вони ніколи не трясуться, реагую на все реально. Звичайно, прикро, що не вірять. А я кажу — ще вас переживу, ще з вашими онуками грати буду... Мій онук захоплювався Counter-Strike. А ліжко стояло поряд зі мною. Він каже: „Бабусю, давай я тебе навчу“. Ну, показав він мені спочатку. Спершу дуже боялася, бо стрілянина йшла, страшна. Ну, а потім... не тільки в Counter-Strike граю, я граю в усі комп’ютерні ігри. Найбільше мені подобається наша українська гра Metro Exodus», — зазначила вона тоді.
Представниця фонду «Схід SOS» Ольга Владімірова зазначає, що інтерв’ю побачили розробники, розчулилися і вирішили зробити пані Людмилі такий подарунок.
«Ще й дуже теплого листа написали. Також після репортажу люди відгукнулися і назбирали донатів для пані Людмили», — додає вона.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів