Представляю KharkivVision-2035 — мою сюжетну гру з відкритим світом про Харків періоду 2019-2035 років
Привіт! Мене звати Віктор Тризна, я — незалежний розробник ігор з Харкова. Хочу поділитися своїм досвідом створення інді-студії One-H Games і розробки гри Kharkiv Vision-2035 — проєкту, який розповідає історію життя в українському місті майбутнього.

Фото міста в грі
Мій шлях у геймдеві
З дитинства мене цікавила комп’ютерна графіка та 3D-моделювання. Спочатку я вивчав Cinema 4D, а з часом перейшов до розробки ігор, самостійно освоюючи UX/UI дизайн, програмування на JavaScript і React, а також роботу з базами даних.
Без офіційних курсів та вишів я навчився багато завдяки YouTube, онлайн-ресурсам і власним проєктам. Це допомогло мені сформувати всі навички, необхідні для створення гри.
Виклики і уроки
Розробляти гру самотужки — непросто. Я поєдную ролі сценариста, програміста, художника і звукорежисера, що вимагає не лише технічних навичок, а й великої витримки. Але саме це робить проєкт унікальним і особистим.
Мені важливо, щоб гравці відчували справжній Харків і розуміли історію, яку я хочу розповісти.
Плани на майбутнє
Я планую розвивати One-H Games, працювати над оновленнями KharkivVision-2035 і створювати нові проєкти, які відображають українську культуру і сучасність.
Для мене важливо, щоб українська індустрія ігор росла і розвивалася, а локальні історії ставали зрозумілими і цікавими не лише в Україні, а й за її межами.
Про гру
- Жанр: Open World, Indie, Adventure
- Платформа: ПК
- Двигун: Unreal Engine 4.27
- Дата виходу демо-версії: приблизно 15 лютого 2026 року
- Тривалість демо: ~20 хвилин геймплею
- Дата виходу : приблизно 23 квітня 2026 року
- Трейлер:
Сайт гри:kharkivcity2030.pp.ua - TikTok: www.tiktok.com/@one_h_games
- Instagram:www.instagram.com/one_h_games
У центрі сюжету — Марк, хлопець з Богодухова, який переїжджає до Харкова в пошуках кращого життя. це атмосферна сюжетна гра, що розповідає історію молодого хлопця, який у 2019 році переїхав із бідного містечка до Харкова. Він прагне знайти своє місце у великому місті, але життя підносить йому неочікувані випробування.

Розробка
За три роки я самостійно створив:
- 3D-карту Харкова з 7 районів та передмістя Богодухів
- Інтерфейс користувача (UX/UI)
- Катсцени та озвучення персонажів
- Програмну логіку та механіки
14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів