Залишилося чекати два-три тижні. Одразу кілька інсайдерів повідомили про можливий анонс Half-Life 3

Привіт, спільното! Схоже, чергова епоха «Ми чекаємо на Half-Life 3» почалася. Одразу три різні інсайдери зазначаються, що компанія Valve може випустити третю частину вже дуже скоро.

Зокрема Тайлер МакВікер зазначив — ходять чутки, що Valve все ще хоче анонсувати нову гру в цьому році. Статися це може впродовж двох-трьох тижнів. Своєю чергою Том Хендерсон з Insider Gaming припустив, що разом із Steam Machine у ​​березні може вийти «дуже очікувана гра». При цьому він додав — її не будуть анонсувати на прийдешній The Game Awards. На відео нижче можна послухати про це з часової позначки 35:30.

Нарешті GabeFollower, який часто повідомляє про внутрішні події в Valve та Steam, додав — нічого не змінилося і компанія все ще планує великий анонс до кінця 2025 року. Інтернет вже відреагував на ці чутки. На 2ch навіть з’явилися деталі розробки (вона, ніби-то тривала з 2019 року, над грою працювали 95 людей, а вийде вона в першому кварталі 2026-го). Соцмережі почали наповнюватися свіжими мемами.

Як думаєте, чи дійсно довгоочікувана Half-Life 3 може вийти вже так скоро? Наскільки реалістичним є план випустити гру разом зі Steam Machine? Як це вплине на ігрову індустрію загалом і, в такому разі, чи лишиться GTA VI головним релізом 2026-го? Діліться думками в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Поки будете

чекати два-три тижні

можна вибрати та подивитися фільми про космос.
Моя власна підбірка.

можна ще «Ти — космос» додати, наче всі дуже хвалять)

Є в списку вже, в другій частині:
https://aboutdifferentthings.com/spysok-naukovo-fantastychnykh-filmiv-pro-kosmos-chastyna-druha

В кінці першої статті є посилання на другу також.

Буду поступово розширювати список, додаючи нові частини.

Теж чула, що радять подивитися.

Бляха, і тут 2-3 тижні...

те, кто ждал HL3 уже или умер от старости или не играет в игры, потому что внуков надо нянчить

но мысль привязать релиз к старту продаж гейбкуба — идея очь хорошая

та нісенітниці пишете, мені 40+ всього, грав халфу 1 коли ще в школі вчився
граю щодня, часто в якісь кооп ігри разом з ~10 р. донькою
халф лайф вона теж зацінить — часто просить пограти в щось, шо б вона подивилася — наразі RDR2.

мені 40+ всього

Оце настрій)

Якраз для «Парових машин».

Була би у мене «Парова машина» ...

Підписатись на коментарі