Перша гра в Steam. Скільки я заробив?

Вітаю, спільното! Я розробив і випустив свою першу гру для ПК в Steam без видавця. Це була моя перша спроба продавати ігри в Стім. Сьогодні я ділюся власним досвідом, скільки я заробив на своїй першій грі як інді-розробник, враховуючи 18 місяців після релізу.

Я готовий поділитися не лише базовою інформацією про кількість проданих копій, а й розповісти про те, скільки грошей насправді отримає автор з продажі своєї гри, щоб висвітлити ці питання для тих, хто, як і я, займається незалежною розробкою ігор і планує самотужки випускати власні ігри в Steam.

Отже, я підготував презентацію. 7 хвилин. Дивіться відео на YouTube. І діліться в коментарях власним досвідом з продажу ігор в Steam.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так скільки ти заробив? =/ шо за клікбейт, бісить!!!

5544 грн :) а так да це жесть який клікбейт

Купував вашу гру, щоб підтримати. Але, глибини, звісно, дуже не вистачало. Тобто, виглядало, як прототип, або проміжний білд між розробкою великого проекту. Тому, в принципі, це не поганий результат для такого штибу проекта.

якщо я правильно зрозумів з ютуб каналу автора то ось ця гра store.steampowered.com/...​_Pero_Akvamarinovij_Svit
і те що вона продала свільки копій то як на мене це вау, бо виглядає як прототипний проєкт зібраний за пару днів, без образ, суджу лише за тим що бачу на тій стім сторінці

А можна посилання на саму гру, та скільки по вашому Ви вклали часу на розробку?
Маю одну свою недороблену казуальну гру. Не доробив тому що тоді була велика проблема ща з тим що потрібно було вклададись в контент. Але зараз з розвитком LLM, мені здається буде з цим легше. Іноді з’являються думки доробити.

Судячи з ютуб каналу автора — мова йде про цю гру: store.steampowered.com/...​_Feather_Aquamarine_World

о, там шалена знижка в 50% на найближчі 6 годин!
купив, підтримав вітчизняного виробника

Можна дублювати сюди текстом?

Дякую, інфа дуже корисна, і звичайно сумна

Підписатись на коментарі