Шукаю когось, хто міг би відновити мобільну гру про зачистку Донецька від окупантів

Вітаю. Шукаю людину, яка могла б полагодити гру. Я сам від IT далекий. Кодити не вмію, а тим паче reverse enginnering займатись чи іншими складними речами. Є стара українська мобільна гра. Зачистка Донецька називається. 2017 року, наче. Знайшов її якось випадково в коментарях під одним відео на YouTube. Коментатор згадував про неї та писав, що розробник гри загинув в АТО.

Гра не є складною, але продумана, як на мене. Там всього кілька механік. Нагадала мені Pocket Rally чомусь. Мені було б цікаво дізнатись скільки там рівнів, але цього зробити неможливо, тому що банально перший рівень завершити не вдається. Там задача полягає у знищенні техніки, але після знищення всіх доступних юнітів на мапі, в лічильнику залишаються ще два, яких на ігровому рівні нема.

Якщо знайдуться волонтери за зможуть виправити це і зробити хоча б один рівень, був би дуже вдячний. Гра написана під старий API. Використовує 32-розрядну архітектуру. Все, що знаю про неї.

Ось посилання на .apk, якщо хтось цим займеться: drive.google.com/...​Jb9qVatP/view?usp=sharing

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт, скористайся ChetEngine, просто заміни значення змінної.

Але ж в неї напевно є власник, саме тому анонімний акаунт.

Як я згадував у тексті допису, про цю гру дізнався з коментаря під відео в YouTube. Коментатор писав, що розробник загинув в АТО

Без проблем пройшов перший рівень

Ага, в другому рівні не видно 2 гради

Зробив версію в якій відкриті всі 10 рівнів. Для встановлення треба видалити гру.
drive.google.com/...​IADc8/view?usp=drive_link

зробив ще версію з виправленим рівнем
com.DonetskSky-all-levels-fixed — виправлені та всі відкриті
com.DonetskSky-fixed — виправлені, але необхідно відкривати поступово
все не перевіряв, складно проходити)
drive.google.com/...​FX3vokd7WH?usp=drive_link

мобільну гру про зачистку Донецька від окупантів
але цього зробити неможливо, тому що банально перший рівень завершити не вдається.

Десь я таку гру вже бачив — «Великий наступ 2023» називалася. І також баглива — далі перших 20 кілометрів пройти не вдається.

Ось посилання на .apk

Якщо сорсів нема — то apk не допоможе. Краще проста скріншотів накидати і попросити ШІ зробити по ним гру.

Підписатись на коментарі