«Якщо люди не вийдуть на вулиці — не знаю, що станеться». Ультраправий депутат польського Сейму з трибуни парламенту назвав перенесення GTA VI «величезним скандалом»
Вітольд Туманович — депутат польського Сейму від ультраправої партії «Конфедерація». Нещодавно у своєму виступі з трибуни він згадав перенесення GTA VI на 19 листопада 2026 року і назвав це «величезним скандалом».
«В межах мого парламентського виступу хочу повідомити про дуже тривожну справу. Rockstar Games оголосила, що реліз GTA VI перенесено на наступний рік. Це величезний скандал. Відверто кажучи, якщо після такого люди не вийдуть на вулиці... я не знаю, що станеться», — зазначив Туманович.
Виступ Вітольда отримав змішану реакцію від інших представників Сейму. Окрім того, деякі польські ЗМІ назвали це «абсурдною сценою». Втім, виступав Туманович в жартівливій манері і з усмішкою. Багато хто вважає його заяву сатирою на те, що обговорює дріб’язкові питання.
Варто зазначити, що минулого року Вітольд Туманович відзначився антиукраїнською заявою. Тоді він заявив, що регулярних українських військових не можна пускати до країни після закінчення війни. На його думку, українські бійці потенційно становлять загрозу, якщо їх пустять до Польщі.
Нагадаємо, що після оголошення про перенесення дати виходу Grand Theft Auto VI на 19 листопада 2026 року акції видавця Take-Two Interactive впали на 7 % — з 252 до 236 доларів. Втім, на фоні річного зростання це падіння виглядає незначним.
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів