«Дайте щось більше, ніж лутбокси та грінд». Геймдиректор Kingdom Come: Deliverance розчарований відсутністю нових механік в The Outer Worlds 2
Співзасновник чеської Warhorse Studios та геймдиректор серії Kingdom Come: Deliverance Данієль Вавра пройшов The Outer Worlds 2 і поділився своїми враженнями від гри. Він лишився розчарованим відсутністю нових ігрових механік в грі.
«Закінчив. 7/10. Але мене засмучує інше: компанія та люди, які подарували нам одні з моїх улюблених ігор (Fallout і New Vegas), навіть через 15 років і за наявності всіх грошей Microsoft та найновіших технологічних досягнень так і не спромоглися запропонувати бодай одну нову ігрову механіку, здатну повести цю перевірену, але давню формулу в новому напрямку. Чи може хтось із вас назвати хоча б одну нову механіку в The Outer Worlds, якої не було вже понад 25 років тому в Deus Ex або в оригінальних іграх Fallout? На жаль, я не можу. Дайте мені живий, симульований світ! Справжню нелінійність! Дайте щось більше, ніж лутбокси, технічні проходи, екрани завантаження та грінд рівнів у статичному заскриптованому світі», — написав він.
У відповідь йому зауважили, що, можливо, Microsoft вже не є тією компанією, яка підтримує інновації в іграх. На це Вавра заявив — він готовий побитися об заклад, що бюджет KC:D2 був «набагато нижчим», ніж в Outer Worlds 2. Він також наполягає, що багато ключових людей, які стояли на початку Fallout все ще керують студією.
31 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів