«Вам би вона сподобалася». Ще однією жертвою скорочень в Amazon Games стала ММО-гра за мотивами «Володаря перснів»

В рамках глобального скорочення Amazon скасувала масова багатокористувацьку онлайн гру за мотивами «Володаря перснів». Про це на своїй сторінці в LinkedIn написала старший ігроладний інженер Amazon Games Ешлі Амрін, яка в рамках цього скорочення залишилася бех роботи.

«Я стала частиною звільнень в Amazon Games разом із моїми неймовірно талановитими колегами, які працюють над New World та нашою новою грою „Володар перснів“ (вам би вона сподобалася). Завжди важко бачити, як така сильна команда переживає щось подібне — мені пощастило працювати з одними з найкваліфікованіших, найкреативніших та найдобріших розробників, яких я коли-небудь тут зустрічав», — написала вона.

Перша MMO-гра за «Володарем перснів» від Amazon була спільним проєктом із китайською компанією Leyou. Його анонсували у 2019 році. У 2021-му її закрили. У 2023 році Amazon оголосила про другу MMO-гру за «Володарем перснів», уже у партнерстві з новим правовласником світу Середзем’я — Embracer. Гру описували як «постійну MMO-пригоду у відкритому світі», що охоплює події «Гобіта» та трилогії «Володар перснів». Однак відтоді про цей проєкт майже нічого не повідомляли.

Нагадаємо, що Amazon скорочує свій відеоігровий підрозділ. В компанії не називають точну кількість спеціалістів ігрового підрозділу, які залишаться без роботи. Та у службовій записці для співробітників зазначається, що це зачепить високобюджетні ігри і особливо MMO.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якшо колеги такі ж талановиті як творці серіалу то це навіть добре. Але хочеть вірити що мала вийти хороша гра

як творці серіалу

Теж не сподобалося це пластмасове лайно?)

New World вийшла непоганою ММО, особливо як перший проект студії. Були проблеми, але візуально і геймплейно мені подобалось більше, ніж інші ігри в цьому жанрі.

Та загалом прикольне ММО вийшло. От його дуже шкода, насправді

Підписатись на коментарі