Випустив альфа-версію моєї RPG, яка допомагає вчити англійську. Шукаю тестерів на Android
Світ знань, поглинає «Порожнеча Тиші» — ворожа сила, що стирає слова, пам’ять та історію. Ви — один з Писарів Конкордату, стародавнього ордену, що має імунітет до цієї загрози. Ви — остання лінія оборони світу, і ваша зброя — це знання.
Отже, я нарешті дійшов до точки релізу альфа-версії гри. За останній час проект обріс «забаганками», і поки що все вдається (окрім дизайну )) ).
Перша і головна зміна — додаток переростає у «псевдо-онлайн мультиплеєр». Дуже багато часу зайняло написання серверної частини та самого API. Підійшов до цього з совістю, зробив максимально масштабувальним.
На зараз готово ядро системи — те, без чого гра не гра:
- Синхронізація з сервером;
- Завантаження словників;
- Відправка результатів;
- Персоналізація та розвиток «персонажа».
![]()
Що чекає на вас в альфі:
- Тестовий словник з рівнями від А1 до С2 (5 груп по 15 слів на кожен рівень, разом 450 слів, так щоб захопити максимум аудиторії).
- Вивчення заклять (слів) флеш-картками + «прослухати» слово за використанням Android TTS.
- Процес «відкриття порталу» — тренування у вигляді квізу з 4 варіантами відповідей.
- Сцена бою поки що у вигляді «набери переклад» (без фактичної візуалізації «бою»). Досі продумую, як організувати, щоб було не нудно, оскільки виявилось 1 монстр на всі слова уроку це занадто скучно.
Після проходження результати зберігаються, досвід додається, збирається статистика «помилок» (для подальшого використання у Spaced Repetition System).
ЛОР процесу навчання: проходження кожного «уроку» закриває осередок порожнечі — джерело Порожнечі Тиші, що просочується у наш вимір.
Що чекає в подальшому?
— Глобальна карта локацій з розділенням по рівнях (словниках), відображення глобальної битви та статусу кожної локації. Оце як «корупція» в грі New World, натхнення черпав саме у них
— Статистика локації за вашим словником, хто з гравців приніс найбільше користі сьогодні, хто хранитель
— Щотижневі завдання — план боротьби з пошестю
— Персональний табір (поселення? вежа?) яка теж піддається впливу «пошесті тиші» де для її очищення потрібно повторити вивчені слова (саме тут буде використана система інтервального повтореня)
Потрібна ваша допомога!
Мені дуже потрібна ваша допомога у тестуванні на Android!
Додаток лише в Closed Alpha test. Щоб долучити до тесту, мені необхідні ваші контактні дані (поштова адреса для Google Play).
Що я можу запропонувати взамін? Довічний преміум акаунт:
- Без реклами
- Доступ до ВСІХ майбутніх словників
- Статус «Першовідкривач» на акаунті, що буде видимим на публіку
Кому цікаво спробувати — пишіть в приват! Або коротке повідомлення на [email protected]. Термін вступної акції — до 5 листопада.
Буду вдячний за будь-який фідбек. Відповім на усі запитання тут в коментарях.

14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів