Rozetka продає російську гру про черницю, яку видала польська компанія

Привіт, спільното! Не встигли гравці оговтатися від рішення Electronic Arts заблокувати доступ кільком українським регіонам, як зраду приніс найбільший маркетплейс країни Rozetka. В каталозі онлайн-ритейлера з’явилася пригодницька гра Indika від російського розробника Odd Meter. Видала її польська студія 11 bit studios.

Примітно, що продавцем є саме Rozetka. На сторінці вже є один відгук від користувача, який зазначив — це «гра від росіян про росіян» і їй не місце на українському маркетплейсі. На момент написання топіку адміністрація ніяк не відреагувала на повідомлення. Також на проблему вже звернули увагу і користувачі соцмереж.

Нагадаємо, що 18 жовтня 2023 року польський розробник та видавець відеоігор 11 bit studios анонсував у своєму твіттер-акаунті гру Indika — «унікальну пригодницьку історію, дія якої відбувається в альтернативній росії 19-го століття». І розробляли цю гру, звісно ж, росіяни — Odd Meter Games.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мені більше цікаво хто грає в гру з такою обкладинкою.

Не говорите им, откуда газ, который они покупают в Украину из Европы на миллиарды. Про бензин и дизель тоже.

Перше можливо, друге — рфія заборонила експорт, бо в країні-бензоколонці проблеми по регіонах з бензином))) Згадується той анекдот про комунізм і пісок в Сахарі.

«Индия активно перерабатывает российскую нефть, являясь одним из крупнейших мировых покупателей. Российское сырьё поступает на индийские НПЗ, где его перерабатывают, а затем экспортируют в виде нефтепродуктов в страны Азии, Африки и Европы.»

А из Европы попадет в Украину с наценками всех в цепочке. )

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

А заправки лукойл нікого не теребенькають, а хабарі, а крадіжки мільярдів? Гру вони знайшли! Тьфу!

Там типу москалі не з хорошого боку виставленні. Але, погоджуюсь — хороший москаль, мертвий москаль.

Ще якась альтернативна росія, думаю що розробників розстріляють зрештою за оголтєлу русофобію)))

А чому тут не згадується російська Expedition, Roadcraft, Snowrunner і вся інша фігня від русаків Saber, які маскуються під американців?)

я не понимаю, на хрена переводить блюрей под копеечную инди игру, которая за три часа проходится...

Це Rozetka EU. Я якось замовляв з такого, по суті вони мають в Європі якісь склади по закупці товару, і просто потім його пересилають в Україну. Таким чином гра мабуть і потрапила — в Польщі гра від польського видавця, а сюди перенесли повний каталог доступних покупок.
Тобто гри на самій розетці немає. Ви замовляєте, вони купують в європейському магазині якомусь, з яким законтачилися, потім це відправляється в Україну, і далі вже вам. Якщо будуть якісь приколи з блоком кордонів у Польщі, як декілька разів вже було, то хоч і якусь хайпову гру замовите — йтиме до вас більше місяця. А ще такі замовлення не можна відмітити чи повернути. У мене був випадок, що купив гру по одній ціні, і майже зразу після оплати показувало вже ціну майже в 2 рази дешевше. То максимум, що вони могли, це пропонувати промокод на суму різниці

Забавно читати, про продаж гри яку зробив росіянин, коли українці масово користуються телеграмом, розробник якого росіянин. А це чогось нікого не хвилює?

Не обламуй патріотичний двіж)

Хіба вони не звалили з рашки у 22му?

Indika не єдина співпраця 11 bit з росіянами.
www.pcgamer.com/...​de-truly-lifts-all-ships

Минулого тижня з цим «learning resource» усі західні медіа носилися. Хоча нічого особливого там немає

Доречі Alters від 11bit був топ, мені і друзям дуже зайшов, нещодавно вийшов. (Ін хаус, не росіяни).
Frostpunk 2 я так розумію, не дуже зайшов, але вони над ним працюють, зі мною навіть з’язувалися що до відгука у стім, типо баги пофіксили і щоб я ще раз трайнув і мб виправив відгук.
Особисто я чекаю ремейка Frostpunk 1.
Їх студія недалеко від мене тут, часто повз них проїзжаю, прикольно виглядає.
Що до INDYKA — я ще на релізі подивився і не став купувати, подумав що якась херня, симулятор ходьби з примітивним геймплеєм, щось типу Hellblade: Senua’s Sacrifice. Я в таке не граю, і іншим не раджу, навіть в не залежності від того русня це чи нє.

був топ

Справді був

Там обіцяли ДЛЦ бзв, я навіть готовий перепройти з іншими виборами (я рідко перепроходжу ігри).

Я в таке не граю, і іншим не раджу, навіть в не залежності від того русня це чи нє.

тоже так думал, пока не прошел What Remains of Edith Finch

Формулювання в телеграм-каналі було дуже дивне і неоднозначне, ніби «творці frostpunk» це «російський розробник», а вони лише видають, і в повідомленні не сказано що розробником є Odd Meter

Слушно, дякую, поправив.
Не хотів лишати назву, щоб не звинуватили потім в рекламуванні стідї

Підписатись на коментарі