PS5 отримала оновлення, що дає змогу грати під час блекаутів довше. Провели експеримент з Ecoflow
Привіт, спільното! Наприкінці вересня для PlayStation 5 вийшло оновлення, в якому платформа презентувала нову фічу — Power Saver Mode. Цей режим дозволяє знизити продуктивність гри та, тим самим, зменшити споживання енергії консоллю.
Останніми днями я побачив у стрічці новин заяви кількох українських експертів, які попереджають про вимкнення світла цієї зими. Водночас для багатьох саме ігри допомагають боротися зі стресом. Тому я згадав про нову опцію і вирішив провести невеличкий тест-драйв Power Saver Mode на двох різних станціях Ecoflow.
Як увімкнути Power Saver Mode
- спочатку треба зайти в «Настройки» і там обрати розділ «Система»;
- там необхідно обрати розділ «Економія енергії» і пункт «Економія енергії для ігор»;
- вже в цьому меню можна увімкнути економію енергії та обрати конкретну гру, яка буде споживати менше.

Ось так маркуються ігри, що підтримують новий режим.

Чи справді Power Saver Mode економить енергію?
Підтримка PlayStation зазначає, що частина можливостей ігрового процесу може бути недоступна в цьому режимі. Окрім того, далеко не всі ігри поки що підтримують його. Я робив свій тест на Demon`s Souls. Для цього використав дві зарядні станції — EcoFlow RIVER 2 Max та EcoFlow DELTA 2. Результат виявився однаковим.
Зокрема, увімкнена PlayStation 5, на якій не грають, споживає

Для чистоти експерименту і душевного спокою я спробував більшу модель — DELTA 2. Вона показала ті самі цифри аутпуту.

14 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів