Пограйте і оцініть демо The Floor Above — нашого першого психологічного горору

Всім привіт! Нещодавно я приєднався до команди SwyTapp Games та відповідаю за комунікації.

Сьогодні хочу розповісти вам про демо нашого першого самостійного проєкту — психологічного горору The Floor Above. Ми анонсували його наприкінці серпня.

Сюжет горора обертається навколо молодого хлопця Майка, що раптом просинається у дивній кімнаті, прив’язаним до крісла, і нічого не може робити, крім як вертіти головою, блимати очима і натискати на зелену або червону кнопку на бильці.

Голос оповідача пояснює задачу: зараз кімната виглядає «нормально», але коли ти натиснеш зелену кнопку, і тебе перемістять на наступний поверх, приглядайся, чи щось змінилося. Якщо так, натискай червону кнопку. Якщо ні, і кімната знову нормальна — зелену. Заковика в тому, що навіть зміни — не завжди реальні, вони можуть бути галюцинаціями: щоб відрізнити, треба дуже уважно придивлятися і за потреби блимнути очима.

Загалом, механіки — мінімалістичні й прості, але сюжет багатошаровий, і має не один фінал. Наразі у демо-версії доступно:

• ✅/❌ Система вибору — натисніть червону кнопку, якщо бачите щось дивне, зелену — якщо все здається нормальним
  • 👀 Механіка кліпання — блимніть очима, щоб виявити справжню реальність
  • 🔎 35+ аномалій, які випробують ваші нерви
  • 🎙 1 оповідач
  • 🔄 1 фінал
  • 🐈 Кіт Морті (перша поява)
  • 👻 3 приховані пасхалки
  • 🇺🇦 Українська локалізація

У повній версії буде, авжеж, значно більше. Оповідачів буде більше — і в кожного своя історія, а фіналів, включно зі справжнім, буде п’ять. В рази більше буде й аномалій.

Демка вже отримала низку позитивних відгуків і від гравців, і від стрімерів. Ось, наприклад, доволі показова рецензія:

Цей горор є чудовим поверненням до класики, який вимагає гострої пам’яті та уваги до найдрібніших деталей інтер’єру... Справді відчувається, ніби ви повернулися в золоту епоху ретро-горорів.

Чесно скажу — я не дуже люблю горори сам, але цей мене зацікавив ідеєю, і коли я приєднався до команди й мені дали пройти повну демку, я зрозумів, що це буде той рідкісний виняток, якими колись для мене стали SOMA або фільми Арі Астера.

У грі достатньо й моторошних скрімерів для любителів полоскотати собі нерви, але це далеко не все, що вона може запропонувати. Для нас дуже важлива підтримка цього проєкту, бо у нас амбітні та далекоглядні плани не лише на реліз, але й на майбутні проєкти в серії.

Пограйте в демо-версію на Steam вже зараз, додавайте у вішлист і діліться вашими враженнями про гру в коментарх

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі