Миротворець танцює свастику у Fortnite? Epic Games вимагає пояснень у Warner Bros через популярну емоцію в грі

Компанія Epic Games вимкнула емоцію-танок «Миротворця» з Fortnite. Причиною став той факт, що багатьом гравцям деякі рухи цієї анімації нагадують свастику. Тепер Epic Games чекають на пояснення від Warner Bros. та режисера Джеймса Ганна.

Для контексту. Серіал «Миротворець» є частиною кіновсесвіту DC. Вперше герой з’явився у фільмі «Загін самогубців: Місія навиліт» (2021), а у січні 2022 року персонаж отримав перший сезон власного серіалу. Примітною особливістю шоу стали його вступні титри, де герої серіалу танцювали. У серпні цього року вийшов другий сезон. І саме він став проблемою для Epic Games. Нижче — спойлери, обережно!

Сюжетні спойлериРіч у тім, що герой Джона Сіни (власне, «Миротворець») потрапляє у свій «ідеальній» вимір, де його брат живий, батько його любить і особисте життя героя куди успішніше і комфортніше. Втім, в останній на сьогодні серії з’ясовується, що цей вимір — «Земля Х», де нацисти перемогли у Другій світовій війні і в США всі «не білі» люди поза законом.

На тлі цього фанати придумали теорію, що у вступному танку рухи рук мають на меті сформувати свастику — таким чином творці шоу натякали на природу альтернативного виміру. Нижче — інтро до другого сезону серіалу та емоція в грі.

«Ми вимикаємо емоцію „Мирні стегна“ у Fortnite, оскільки досліджуємо творчі наміри нашого партнера в цьому для співпраці. Якщо припустити, що він не повернеться, ми повернемо кошти протягом наступних кількох днів. Вибачте, друзі», — зазначили в Epic Games.

Цікава ваша думка, спільното. Чи дійсно ви бачите в цьому танці свастику? І чи згодні ви з тим, що такі елементи треба видалити з гри? Діліться думками в коментарях!

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Поки американці не перестануть жити у тій інформаційній бульбашці вигадок і альтернативних всесвітів і поки не розпочнуть дивитися на реальний сучасний світ, до тих пір нацисти будуть головними лиходіями їх культурного пласту. Хоча нам звісно не зрозуміти їх повністю без розуміння сучасної американської поп-культури. Але от росіян ми вже зрозуміли, кого вони називають нацистами і фашистами. І наскільки часто називають.

Так, якось поп культура швидше підхоплює вигадане зло аніж реальне.
Може десь у наукових роботах і є пояснення цьому феномену

або комусь занесли грошей, або лицемірство вищої степені — бачити свастику там де її не має це хвороба. А по друге не бачу сенсу взагалі блокувати свастику, ну якщо це не якийсь політичний рух. Тим більше в іграх де показується насильство, кішки, кров, расчлененка, психологічні болячки, але символ 2ї війни не можна. Двоякість якась.

Все було ок, поки не вийшла відповідна серія. І тут усі конспірологи прозріли.
Кумедні рухи кумедного танцю, не більше.
Треба лікувати венігрет в голові і тоді не буде нічого здаватись.

Підтримую. Даремно докопалися до серіалу — ще по першому сезону було видно, що вони гнуть антифашистську лінію, коли Миротворець пристрелив свого батька — суперлиходія-арійця-расиста ’Білого дракона’.

Єдине що мене затягнуло у цей топік це стало цікаво як взагалі можливо станцювати свастику
Виявляється ніяк. Але чиясь бальна фантазія це побачила

якщо бути поза контексту серіалу — то дійсно ніякої асоціації. Навіть більше скажу, до останньої на сьогоднішній день серії — я б навіть заперечував це. Але в останній серії вони реально додали контексту зі свастикою і тепер в моїх очех цей дойоб в якійсь мірі має сенс(але прям не наполягаю на тому що це так задумувалось).

до останньої на сьогоднішній день серії

Ну, якщо відверто, то ще в другій серії фанати помітили, що в тому вимірі немає людей кольору. Але я теж скептичний щодо свастона в танці

Все навколо тебе бчиться фашизмом і расизмом, якщо ти сам фашист і расист.

там буквально другий сезон про всесвіт де сша має свастику на прапорі і в якійсь мірі фашизм(або нацизм) там домінує сюжетно(камінаут в останній на сьогодні серії). І цей рух в танцю є ексклюзивно лише в другому сезоні.

Хоча для мене цей рух скоріш образ, який нагадує свастику, ніж сам символ, через такий скандал цей рух тепер є інструментом показувати свастику в грі, не показуючи свастику. Тож на мій погляд — видалили і ладно.

Сорі, я взагалі не в контексті цього персонажу, не грав у гру і не дивився фільмів/серіалів з ним, то ж якщо виявиться, що у своєму всесвіті він дійсно є фашистом/расистом, то видалення коректне.
Єдине, що про нього знаю, що актор Джон Сіна був рестлером і фігурує в декількох мемах.

Коментар був більше про сучасні ультраліві та ультраправі рухи, де що ті що ті вже не прикрито скотилися у відвертий фашизм / расизм і т. д.
youtube.com/watch?v=...​SqgR4?si=Alej8kVQLbkeTq0u

Це щось типу педоістерії. У людей настільки мало проблем що їх починають вигадувати і роздувати маштаб. Можна зрозуміти офк, людина не може без проблем, добре їм, що не має реальних проблем.

У них є купа реальних проблем, просто на них вони закривають очі

Бо легше сваритися через уявну свастику у фортнайті, ніж обговорювати рудого тіпа, який знижує вартість ліків на 1000%

якщо на них можна закривати очі, то вони не критичні, бо коли будуть критичні — очі закривати не вдасться, як у нас, наприклад

Актуальна і страшна загроза, нічого не скажеш. Не те що Китай, чи якась там росія...

та з росією ще хоча б визнають, що є проблеми
а загрозу Китаю наче всі тупо ігнорують

якщо в новині немає китаю або росії то новини не існує?
або якщо є гіпотетична проблема, яка менша за російську/китайську загрозу, то її треба інгорувати?

Якщо наприклад Кирило Латишев зіткнеться з протиправними діями, можемо ігнорувати його проблеми, коли це не російьско-українська війна?

Я засджую такі маніпуляції і намагання применшити будь які новини або проблеми, якщо вони вас персонально не зачіпають.

Кирило Латишев зіткнеться з протиправними діями

Ні, це не треба ігнорувати, і це буде важлівіше за проблему в цьому пості, яку все одно можна буде ігнорувати через проблеми Кирило Латишева, так що це це аргумент проти вашої позиції

Можна якусь градацію важливості означити, що пан дозволяє до публікації на гейм розділі доу, а що ні.
Тільки новини повʼязані з рашкою, китаєм, та протиправними діями проти Кирила? Чи ще щось?

я не знаю, це ви навели приклад протиправних дій проти кирила, якщо вам треба — можете створювати. Усім іншим думаю буде достатньо здравого розуму.

Але ж то хрінь за скейлом порівняно з тим що привів автор гілки, за якого ви тут заступаєтесь. Де там права одного пана Кирила, а де загроза з боку рашки.

Я звідки знаю що там на вашому скейлі XD

Так нашо ти взагалі ліз в розмову з таким вузьким світоглядом?) поясню одразу спеціально для тебе — питання риторичне, можеш не відповідати =)

Підписатись на коментарі