Актору з GTA V байдуже до GTA 6. Він любить книги і радить читати російську літературу
Стівен Огг, виконавець ролі Тревора Філіпса в Grand Theft Auto V, не цікавиться відеоіграми. Саме тому йому байдуже до продовження культової серії Rockstar. Актор має іншу пристрасть — читання книг. Однак перше, що він порадив аудиторії — це російську літературу, зокрема Достоєвського.
Огг поспілкувався з автором YouTube-каналу HarrisonShippp. У актора одразу запитали, чи чекає він на вихід GTA 6, який заплановано на травень 2026 року.
«Я нічого не відчуваю. Я не геймер. Я ніколи не грав у відеоігри, тому я абсолютно нічого не відчуваю», — розповів Огг.
Актору ніколи не подобалося, що фанати GTA V сприймають його як Тревора і уособлюють з персонажем. Насправді він має інше хоббі — читати книги. Однак першою ж рекомендацією актора стала російська література.
«Нещодавно хтось сказав: „Ви повинні пограти в GTA 5“. Я запитав: „Чому?“ Вони відповіли: „Тому що це так класно!“ А я сказав: „Ну, то одного дня ви повинні прочитати „Злочин і кара“ Достоєвського“, і він (співрозмовник, — прим.) повністю онімів», — розповів Огг.
Далі актор запитав у блогера, чи той знає Федора Достоєвського. HarrisonShippp відповів, що ні. Після цього Огг порекомендував прочитати «Злочин і кару».
«Бачите? Це те саме. Книги — це моє», — підсумував Огг.
Нагадаємо, раніше ми писали, що тривалість сюжетної кампанії Grand Theft Auto 6 може становити 75 годин. Вона нібито буде розділена на пролог та пʼять розділів.
49 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів