Професор, якого не взяли на роботу в Nintendo, розповів про дуже складні перші тести. Вони відсіюють більшість кандидатів
Блогер та професор Мурахаші Курікі у 2015 році намагався потрапити на роботу в Nintendo. Нещодавно він розповів, наскільки складно це зробити. В компанії діє суворий процес відбору кандидатів. Вже перші тести, які мають пройти майбутні розробники, надзвичайно складні. Вони відсіють більшість претендентів на вакантні місця.
Курікі опублікував серію постів в Х. У великих японських компаніях часто діє система, коли кандидатів не приймають на основі університету, де ті навчалися. Nintendo не дотримується такого підходу. Проте за, словами Курікі, в цьому й немає потреби.
«Я чув, що Nintendo не використовує жодних фільтрів за академічним досвідом при найманні випускників. Але коли я фактично складав вступний іспит до Nintendo, перший онлайн-тест був надзвичайно складним. Я пам’ятаю, що подумав: це логічно, немає потреби у фільтрі, коли сам тест відсіває кандидатів», — написав Курікі.

Професор пройшов перше випробування на здібності, однак провалив наступну технічну співбесіду. На ній перевіряли навички програмування під особистим контролем фахівця Nintendo.
«Це не той тест, який можна пройти, маючи лише приблизне уявлення про матеріал. Потрібно дійсно добре продумати програму (алгоритм). Це теж було дуже складно, (і саме тут я провалився)», — додав Курікі.
Публікації професора привернули увагу Мотої Окамото, який 10 років пропрацював у Nintendo. Він доклав руку до таких культових серій як Pikmin, Super Mario та The Legend of Zelda.
«Звичайно, справа не тільки в поверхневих академічних досягненнях. У мене склалося враження, що Nintendo збільшує кількість людей, які від природи розумні та мають сильну пристрасть до створення ігор, що також є результатом їхнього брендового іміджу», — написав Окамото.
Нагадаємо, раніше ми писали, як Шіґеру Міямото, легендарний геймдизайнер і продюсер в Nintendo, радив розробникам не гнатися за трендами. Він рекомендував намагатися створити щось нове.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів