Творець Fallout розповів, як десять років безперервно створював ігри. Він думав, що Брітні Спірс — це «нова зброя» в його RPG
Тім Кейн — ідейний натхненник серії Fallout та знаменитий геймдизайнер. Нещодавно він розповів про
Геймдизайнер дав інтервʼю автору YouTube-каналу The Vile Eye. Кейн розповів про період карʼєри, коли він повністю присвячував себе іграм. Саме в той час розробник працював над Fallout та її сиквелом, став співзасновником Troika Games і реалізовував Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura.
«Був
10-річний період, коли я не робив нічого, крім створення ігор. У більшості90-х і на початку2000-х я майже щодня ходив на роботу і працював над грою. У вихідні я міг пограти в гру.Колись хтось запитав мене: «Що ти думаєш про Брітні Спірс?». І я буквально — я не жартую — повернувся до нього і сказав: «Це нова зброя в нашій грі?» Це було під час роботи над Arcanum, а його звали Джессі Рейнольдс. Він просто подивився на мене і сказав: «Чувак, більше виходь на вулицю», — розповів Кейн.
Початок
«Я подумав, що, можливо, „Брітні“ це як частинка від Британії або щось таке. Наче це якийсь вид списа. На кшталт: „Ось ефіопський кинджал, а ось спис Брітні“. Я справді не знав», — підсумував Кейн.
Нагадаємо, нещодавно Тім Кейн заявляв, що жодна гра не може бути обʼєктивно хорошою. Тому що люди пробачають недоліки одному проєкту, але сварять за них інший.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів