«Працюємо на повну потужність». Intergalactic стане «найамбітнішою і, можливо, найдорожчою» грою Naughty Dog
Президент Naughty Dog Ніл Дракманн розповів про Intergalactic: The Heretic Prophet — нову гру своєї студії. За словами керівника, це буде «найамбітніший» проєкт в історії компанії. І він може також стати найдорожчим. Дракманн заявив, що студія зараз з усіх сил працює над грою і постійно її тестує.
Директор дав інтервʼю виданню Variety. Він не розкрив ніяких нових деталей щодо контенту, який можна очікувати в Intergalactic: The Heretic Prophet. Проте Дракманн вірить в успіх гри й називає її «найамбітнішою з усіх, які створювала Naughty Dog.
«Що я можу сказати, а що ні? Можу сказати, що ми в самому розпалі роботи. Ми її створюємо, ми в неї граємо. Ми працюємо на повну потужність. Я вже говорив це раніше, але я дійсно так вважаю, я справді так відчуваю зараз: це найамбітніша гра, яку ми коли-небудь створювали. Це наймасштабніша гра, яку ми коли-небудь створювали, можливо, найдорожча, коли ми її закінчимо», — розповів Дракманн.

Зараз для керівника Naughty Dog головна задача — переконатися, що Intergalactic «вийде фантастичною». Саме через акцент на проєкті своєї студії він залишив виробництво третього сезону серіалу «Останні з нас». Вже зараз команда думає над тим, щоб перетворити нову гру на франшизу. Але все залежатиме від показників The Heretic Prophet.
«Я впевнений, що якщо Intergalactic буде успішною, ви побачите її знову. Чи буде це наша наступна гра відразу після цього, я не можу сказати, і я залишаю це питання відкритим», — підсумував Дракманн.
Нагадаємо, раніше президент Naughty Dog заявив, що не збирається слухати хейтерів Intergalactic. Він з командою буде створювати проєкт, у який вірить.
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів