Зловживання посадою та залицяння до студенток — власник школи Артклаб та тім-лід з Wargaming

Привіт, комʼюніті!

Я вже приходила сюди для розповсюдження своєї (та не тільки) історії, але сьогодні маю намір донести її зі всіма деталями.

Ця історія-не про романтику. Не про «помилку юності». Ця історія- спроба зламати систему використання багатьох жінок, створену 1 чоловіком. Дуже прошу РОЗГОЛОСУ!

Тут в inst описала подробиці: www.instagram.com/...​qO/?igsh=cHVsdTl6aWN4bG1i

Дякую!

UPD. В компанії повідомили, що Вадим Попенко вже не працює в Wargaming.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Я і минулий раз писав, що ви молодець що відкрито про таке говорите.

Не можу зрозуміти як таке взагалі можна виправдовувати, а тим паче фокусуватися на жертвах.

Так молоді недосвідчені студентки знаходяться в залежній позиції відносно досвідченого маніпулятора-викладача, і так він користувався своїм положенням та досвідом.

Комусь може бути смішним те що він писав, а жертви виглядають «винними». Але це тільки від нерозуміння ситуації та відсутності емпатії. Щоб краще зрозуміти ситуацію можна провести уявний експеримент в голові, щоб ви відчували якби однієї з цих студенток була б ваша дочка? Чи також ви б сказали що сама винна і посміялись би з неї?

Тільки я б ще додав, що ті хто спеціально використовував такий механізм для того щоб попасти в гейм дев, знаючи про викладача, знаючи що він робить, знаючи що він одружений. Так от такі люди все ж таки і справді в чомусь винні і не мають про це жалітись потім.

Проте судячи по активності пана, там скоріше за все така кількість жертв, що чисто статистично там не може бути багато таких.

Та і поведінка викладача від цього не стає менш мерзенною.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

доказательств прямых нет, дело в суд не передали, но чел уволен. ооооок.

Це бізнес 🤷‍♂️. Звільняють кого хотять коли хотять. Якшо він на ФОП, звісно

банальне зведення рахунків ображеної коханки

звинуватити ща можна будького у будьчому

ну тобто звільнять то звісно, але якщо все що на чела є — це публічний донос якоїсь ображеної пілотки, і його звільняють одним днем, то це не про бізнес :)

Так, але я мав на увазі, що бізнесу байдужі чужі качелі. Вони не суд, щоб розбиратись хто правий, а хто — ні. Їм прощє звільнити і дєло в шляпє. Щоб імʼя компанії більше не асоціювалося з чужим брудом

ну це так, живемо в часи победівшего фемінізма

світ взагалі брудний, як добре покопатись можна всіх так звільнити

Бізнес, нічого особистого. Це суто про капілалізм

якщо про капіталізм, то це працює в обі сторони

в принципі чел може тепер розкрутити амазонку за наклеп, захист ділової репутації й відшкодувати упущену вигоду ;)

Цілком можливо буде ще наступна серія цієї санти барбари

Не факт, что сам не ушёл. В конце-концов Wargaming это намного более паливно, чем шашни женатого со студенткой.

Прям жертва оголтелого феминизма. Алек Холовка и Крис Авеллон в одном лице.

А какая тут вообще взаимосвязь?
На Солнце пятна, кот в тапки нассал, на Камчатке землетрясение случилось.
Но чел уволен. ооооок.

Здається зрозумів чому така неоднозначна реакція
Я почитавши тону коментів зрозумів дві речі
1. Чел той однозначно мудило і його не можна підпускати до роботи з людьми (навіть чоловічої статі а то фіг його зна чи не принципіально йому куди сувати свій причендал, який пора вже відрізати) . І цю тему треба було підійняти щоб поставити це мудило на місце.
2. З іншої сторони ну камон дівчата. Вас оточує повно нормальних хлопців, а вас у цьому ніжному віці чомусь тягне до усіляких мудил. Може десь на підсвідомому це рівні що досвідчений чувак, що їздить на своєму авто, гарно одягається виглядає привабливішим за голодного студента з общаги. Але ну тоді чого жалієтесь? Інстинкти перемогли здровий глузд? Ну 100% ваша провина
Доречі чомусь серед своїх знайомих хлопців не памʼятаю щоб у когось була тяга до жінок постарше.

Теж багато роздумів мав стосовно цієї ситуації і зробив для себе дуже сумні і неприємні висновки.
З одного боку у нас тут толерантні особи, які можуть собі дозволити прогресивну мораль, бо мають сталий прибуток, престижну професію і надійних партнерів у справах. Такі герої в сяючих обладунках можуть собі дозволити всю свою прогресивність і звісно ж їм ситуація в якій молода жінка змушена схилятись до інтимних відносин з одруженим чоловіком вдвіччі старшим за неї заради можливості отримати перспективну професію і роботу в на весь Світ відомій компанії здається дикунством. Але давайте будемо сумлінними з собою, таких людей в нашому суспільстві абсолютна меншість.
А з іншого боку у нас плєбс, пролетаріат і просто люмпени. Люди які останніми роками лишились без роботи або взагалі ніколи її не мали, люди які тонуть в злиднях боргах і кредитах, і за собою тягнуть в злидні своїх рідних і близьких, бо ті змушені ними опікуватись хоч якось. От такому товариству подібна ситуація не тільки здається прийнятною, вони й самі за таку можлівість підставлять всі наявні в організмі отвори, або підкладуть туди свою дочку або племінницю, бо не скористатись таким шансом в їхньому становищі — це абсолютна дурість. І от з таких людей у нас суспільство складається, це його фундамент, підвалина і більшість поверхів, особливо зараз коли всі більш-менш успішні люди з країни позабирались геть по Європах і Канадах. Таким людям можна роками доводити свою позицію, пояснювати неприйнятність і аморальність інтимної близькості в обмін на матеріальне забезпечення, їм весь цей стогін до лампочки, бо для них тут є можливісь вилізти зі злиднів і воно для них вочевидь варте всіх сумнівних моментів.
Ну і кінець кінцем давайте тепер уявимо себе на місці умовного викладача такої академії, чи підуть до нього навчатись успішні люди з наявними кар’єрними перспективами? Вочевидь ні. Чи підуть туди відчайдушні дівчиська, які вже побачили в цьому житті де-який послід і розуміють що робити з дорослим чоловіком, коли він виглядає незадоволеним? Авжеж саме таких буде більшість, а іншим доведеться пристосовуватись, бо не буде куди подітись.
Цілком природньо що на такій посаді за кілька років будь-який чоловік перетвориться на справжнісінького монстра, поряд з яким будь який Вайнштейн буде виглядати цнотливою черницею. Я тут зараз не виправдовую Вадима, я просто вам пояснюю як в подібному становищі може опинитись будь-яка людина.
Що з цим робити? А бо зна що з цим поробиш, витягнути все наше суспільство зі злиднів насьогодні принципово неможливо. Принаймні намагайтесь підтримувати тих хто поряд з вами, справа тут не тільки в матеріальній підтримці, іноді добрим словом і корисною порадою можна людині допомогти набагато більше. Ну і не робіть самі відверто аморальної фігні ніякої, бо дурний приклад — то страшна зараза. Всім фігурантам цієї історії бажаю зробити правильні висновки і надалі в подібні ситуації не лізти самим і не залучати тих хто опиниться поряд.

молода жінка змушена схилятись до інтимних відносин

Я не бачу примуса. Припустимо я пропоную: давай я тобі $5000, та на вихідних не встаємо разом з ліжка. Це примус? Можна казати, що людина без роботи змушена бути погодитися. А що робити, якби я не запропонував? Підтримувати стабільні відносини це в будь якому разі вибір. Можливість отримати професію їй ніхто не забороняв: література, інші курси, інші викладачі. Ситуація із серії прийшов айтішнік та й каже: доки не переспимо, не поставлю Windows.

чи підуть до нього навчатись успішні люди з наявними кар’єрними перспективами? Вочевидь ні.

Але карʼєрна історія була таки успішна. Для мене захоплення молодими дівчатами та професійні навички речі суто ортогональні. Що, Ландау поганий фізик?

А бо зна що з цим поробиш, витягнути все наше суспільство зі злиднів насьогодні принципово неможливо.

А це не допоможе. В Швеції також є sugar daddy. Завжди знайдуться люди, які зможуть щось запропонувати. Завжди знайдуться дівчата, для яких можливість спрямити кути такою ціною буде прийнятною. Навіть в СРСР такого було навалом, хоча держава по факту була зобовʼязана знайти житло та роботу. Тобто померти з голоду нереально. Але роботу хочеться легше, житло просторіше, грошей більше.

Що, Ландау поганий фізик?

Энштейн, кстати, тоже.
Страшные люди эти физики.

Не так вже важливо був примус чи не було, важливо те що виникає ситуація через яку в колективі здіймається токсична атмосфера, такі відносини миттєво стають помітними, робляться приводом для пліток, інші керівники починають вважати таку поведінку нормою і вже відкрито починають грумити своїх підлеглих. А закінчується таке токсичне болото скандалом, позовами до суду і тотальним газлайтінгом всередині колективу, де кінець кінцем всі забувать про роботу і починають з’ясовувати хто кого скільки разів вхопив за філейні частини.
В якості прикладів у нас є Blizzard, Ubisoft і з десяток компаній поменше.

Таке враження, що ви вважаєте, що люди мешкають у вакуумі. Всі дорослі, всі про це знають. Але сабж був у відносинах клієнт/виконавець, а не керівник/підлеглий. Це як сантехніка викликати, я він доки цього не зробиш — лагодити не буду.

Та ні він же реально залучав своїх студенток до роботи, ще й сертифікати роздавав.

Сертифікати не тільки він роздає. А залучав до роботи... Як ви себе це бачите? Фірми брала на роботу студенток виключно по рекомендації, так і не просікли чого вони варті? За які заслуги? Не треба робити з них дурнів. Чи він тіньовий директор?

А якщо вони кваліфіковані, то які претензії до якості? Більше того, я не виключаю варіант, що інтимні стосунки додавали студенткам мотивації вчитися, бо є впевненість, що твою кандидатуру розглянуть, все залежить від тебе. Це трохи відрізняється від того, які б скіли я не мала, HR не буде навіть розглядати.

Що, Ландау поганий фізик?

Зазвичай те що в суспільстві прийнято називати геніальністю насправді є психічною аномалією, яка призводить до здатності людини конценрувати свою увагу на одній проблемі ігноруючи всі супутні обставини, не на дні і тижні, а на десятиліття, на все життя.
Коли такий навіжений концентрується на фундаментальних наукових дослідженнях і домагається кінець кінцем суттєвих результатів, його моментально призначають Генієм.
Коли такий навіжений концентрується на власних шнурках всі крутять пальцем біля скроні і кажуть про нього що він кончений предурок. Що доречі не заважає йому видавати нагора фундаментальне дослідження про теорію вузлів

Тим не менше подібні розлади роблять своїх носіїв мінімально адаптованими до соціуму людьми. Прикладів геніальних вчених які просували науку але були в той самий час абсолютно нездібними мінімально влаштувати свій побут і особисте життя сотні — Айнштайн, Тьюрінг, Тесла, Дізель, Лобачевський, сотні їх.

Ми про кореляцію, гарний спеціаліст може бути бабником. Більше того, думаю що кореляція буде більше нуля, бо це мотивація. Як казав Ландау, якщо чоловік такий лінивий, то який з нього толк? Якщо у тебе є ресурс, то будуть бажаючі.

Кореляція тут може бути тільки від’ємна. Бо бути ефективним бабієм — це як ще на одну роботу ходити, на це потрібен час, кошти і чималий емоційний ресурс. Подібна діяльність чоловіка виснажує, навзаєм можна щось отримати, а можна отринати абсолютно ні%я.

Раз на день передивляюсь коменти — неймовірно, що кожного разу майже всі від однієї людини 😁 Евген Нурібеков, ай який ви дивовижний!

Все, наступна викривальна стаття буде про нього! Чекаємо :)

Польщён вниманием, но дамы младше 35-ти вызывают у меня исключительно отцовские чувства

Так, без Євгена цей допис помер би на другий день ніким непомічений.

Так, без Євгена цей допис помер би на другий день ніким непомічений.

Не старайся, она тебе не даст.

Ну всё, ты меня раскусил. Расходимся.

Камон бро, где мужская солидарность? Крючок закинут, тройной поклёв- подыграл бы хоть 😁

Ну во-первых он злопыхал по поводу героя сего романа.
А во-вторых — не даст, как ни прыгай.

И ещё:

Синдром п*ды в поле «from» — явление, при котором отношение девственников к комментам, постингам или письмам драматическим образом меняется, если им кажется, что автор текста — женского пола. Как правило, человек начинает подлизываться, заигрывать и ставить кучу смайликов (в иллюзорной надежде на то, что ввиду волшебного стечения обстоятельств собеседница даст).

От себя добавлю — вдвойне, когда дама много и со вкусом рассуждает о своей доступности.
Стыдно мальчики.

Честно говоря я удивлен (или нет ?) девственностью здешнего контингента в плане отношений между полами. Видимо эту часть бытия они подменили зубрежкой матана или залипанием в мире игр.
Потому что всегда находились девицы желающие достичь успеха читерством и познав действие магии юного женского тела на мальчиков из своего круга, замахиваются на дядек за 30 с деньгами и статусом. Я наблюдал таких ровесниц в 18 (и это было обидно). Мне стали делать довольно недвумысленные намеки после 30 (поначалу было лестно, потом противно).
Кстати обычно они не мудрствуют лукаво (да и не знают где искать) и хватаются за ближайшего мужчину выделяющегося из толпы, то есть за препода или начальника.
Проблема такого читерства заключается в том, что девица думает, что она неотразима и может вертеть своим любовником как хочет. В тоже время он читает ее, как открытую книгу, видит ее меркантилизм и совершенно не собирается менять жену и детей на искательницу успеха, которая в момент бросит его ради новых «перспектив».
Зачем это мужчине? Ну во-первых «магия юного женского тела». Во-вторых отыграться за свои 18. И не в последнюю очередь — «манипулировать манипулятором» тоже немалое удовольствие.она
Нетрудно догадаться, что ничем хорошим такие истории не кончаются. В терминальном случае «юной богине» удается разрушить семью и карьеру своего избранника. Но обычно взрослые люди умеют гасить конфликты и не проецировать постельные дела на повседневную жизнь.
Поэтому чаще остается на бобах принцесса, после чего начинается вселенский плач и стремление опорочить, как отдельного персонажа, так и мужской пол в целом.
Ничего не ново под Луной.

— Мечты питая и надежды девицы скачут из одежды.
— Ну а потом опять в одежде, но умудреннее, чем прежде.

Маніпулюють всі і в різному віці. Проблема в тому що за деякі маніпуляції і реакції на них в старі часи нічого не було, а тепер можна за # потрапити.

тепер можна за # потрапити.

«18 ей уже поцелуйте меня в ж.»
P S. Сам неспелыми персиками не интересуюсь — от них расстройство желудка

«18 ей уже поцелуйте меня в ж.»

Це з якогось радянського фільму кінця 80-х?
Маю підозру що зараз це не так працює.

Це з якогось радянського фільму кінця 80-х?

Это из навязчивого хита начала нулевых.

Маю підозру що зараз це не так працює.

Да конечно, люди перестали манипулировать и заниматься сексом 😀

Да конечно, люди перестали манипулировать и заниматься сексом 😀

Ні, я про те що КК змінився.

Ні, я про те що КК змінився.

И шо, теперь побивают камнями за внебрачный секс?

То есть, если баба публично назовет меня импотентом, то она влетит под уголовку.
Или «это другое» ?

Наклеп — це поширення завідомо неправдивої інформації, яка ганьбить іншу особу, і карається штрафом, громадськими або виправними роботами, відповідно до статей Кримінального кодексу України (ККУ) 375 та 151, що стосуються злочинів проти честі та гідності.

Ты сам вообще читаешь, что простишь?
«небажану вербальну ... сексуального характеру, метою або наслідком якої є порушення гідності особи»
Так вот я спрашиваю, если женщина скажет про меня что-то сексуально-унизительное это будет уголовкой или такие законы работают только для феминисток?

Буде, буде уголовка, не хвилюйся.

Я не волнуюсь, я посмеиваюсь.

В Україні немає уголовного кодексу, він у нас Кримінальний.

Да успокойся уже.
Приключения твоего знакомого бывшего неформала тебе не светят.

Так вы у адвокатов по интересуетесь, но можно подать иск в суд — оскорбление чести и достоинства, клевета и т.д. Ну если это конечно не женщина доктор уролог и вам публично ставят диагноз. Тут уж соболезнования комрад, говорят Жен-Шень и китайская медицына помогают.

но можно подать иск в суд — оскорбление чести и достоинства, клевета

Вполне может случиться, что я действительно импотент, а женщина со мной была интимно близка и поэтому знает, что это правда. Никакой клеветы, констатация медицинского факта.
Но дурищи, которые продвигают этот закон (как и закон о домашнем насилии), почему-то уверены, что оскорбления сексуального характера, домогания и психологическое давление, присущи исключительно мужчинам.
А зря, можно сильно пострадать.

Надо взять письменную расписку о согласии кстати, начиная с 2019 года.
Так что кто идёт на танцы там или чкрез дейтинн аппку там и т.п., на третьем свидании стоит припасти бланк и ручкой. Так что обще европейское законодательство требует расписыватся по любому, иначе будет считаться изнасилованием.

Прикол в том, что при изнасиловании, как и при любом другом насильственном действии, остаются синяки, разрывы, образцы кожи под ногтями жертвы итп.
А в обычном случае — пять минут под душем — и никаких следов.
Феминистки, конечно, хотели бы, чтобы их голословное обвинения принимались бы, как непреложные доказательства, только вот юридическая система к такому не готова. Вот и бесятся

Может просто это у тебя какие-то проблемы в понимании нормы отношений между людьми?
Не важно какого пола.

Может просто это у тебя какие-то проблемы в понимании нормы отношений между людьми?

Что есть норма? Твои представления о прекрасном?

Психически здоровые люди на работу ходят работать, а за сексом идут к половому партнёру.
В противном случае работа превращается в бордель, а секс в унылую рутину.
Как-то так.

Психически здоровые люди на работу ходят работать,

«Вы все дураки и не лечитесь, одна я в белом пальто красивая» ©

Нет Евгений, «в пальто красивых» в данном случае абсолютное большинство.
Просто потому что это рационально.

Это не рационально, это голословно.

в данном случае абсолютное большинство.

Але ж абсолютна більшість (73%) Зеленського обрали, а тепер їх чихвостять за те що начебто країну занапастили..

Якби в другий тур виборів Поросю оппонентом дісталось дубове поліно, ми б зараз мали повністю дерев’яного президента. Так що комік на чолі держави — то ще не найгірший варіант.

То є явно твоє IMHO, яке очевидно не завжди не корелюється з реальністю.
Припущення що «психічно здорові люди не займаються сексом на роботі» сильно обмежує поняття що є «психічним здоров’ям». ;)

Якщо людина здатна контролювати і планувати свою поведінку — вона є психічно здоровою.
Якщо ж вона керується тваринними інстинктами — ну це вже і не людина, це мавпа.

люди часто керуються тваринними інстинктами. тому що, по-факту, є високорозвиненими тваринами.
ти явно переоцінюєш здатність людей «контролювати і планувати свою поведінку»

Ні Віталію, це ти переоцінюєш кількість адекватних і здорових психічно людей.
Пропоную на цьому етапі зупинити полеміку.

Якби людина справді «контролювала свою поведінку», то не було б жодних проблем кинути палити, припинити грати в ігри, схуднути чи перестати прокрастинувати. Експерименти доводять радше те, що людина приймає більшість рішень, які стосуються «тут і зараз», несвідомо, а вже потім раціонально їх пояснює.

І так, людина біологічно це тварина (не рослина і не гриб), ссавець, примат, людиноподібна мавпа, Homo sapiens. Більшість приматів та розвинених тварин взагалі не керуються лише інстинктами, їхня біохімія та поведінка працюють так само, як і в людей. Саме тому створюють генетично модифікованих депресивних щурів і на них шукають ліки від депресії.

Тому те, що ви написали, антинаукова маячня.

Іншими словами здатність до свідомих вчинків не є ознакою людяності.
Слушна думка, буду мати на увазі 😁😂🤣

Свідомі вчинки можуть робити й інші тварини. Просто є ділянки мозку, які відповідають за тут і зараз. А є які за довгострокові плани. Їх це називають System 1 vs System 2 (за Канеманом) або «гарячими» vs «холодними» когнітивними процесами. Система 1 включається перша, оцінює ситуацію та за потреби делегує повноваення системі 2.

Саме тому, коли запропонувати $100 зараз або $110 через тиждень, то на томограмі ми бачимо, як гаряча система приймає рішення: «$100 зараз». А коли пропонуємо $100 через три дні або $110 через десять, то можна бачити як гаряча система каже «мені тут робити нічого, холодна вирішуй ти», а холодна приймає рішення $110.

Саме тому опитники не працюють, бо люди їх заповнюють системою 2: треба дешево, якісно, ... А коли приходять в магазин, то «Вау! Треба брати!» — рішення приймає система 1. Тому «навіщо я це зробив?», «навіщо я це купив?», «це був останній раз» це людська природа.

Не важливо приймається рішення як результат аналітичної діяльності чи поведінкових паттернів, якщо наслідки такого рішення передбачувані, то це свідоме рішення в обох випадках.

«навіщо я це зробив?», «навіщо я це купив?»

80% процентів усіх покупок усього на планеті роблять жінки, за висновками Американської асоціації роздрібної торгівлі. Як раз через наведенні факти, жінка за системою один почуває себе добре виключно коли відчуває достаток, а це забезпечується рівнем вживання в першу чергу. Більшість мужиків, навіть не слідкують за власним гардеробом.

вспомнился мем, типа квартира холостяка, где только кресло, приставка и матрас в углу

Якщо ж вона керується тваринними інстинктами — ну це вже і не людина, це мавпа

Это расскажешь тому перцу, который топит за подростковую любовь сдобренную суррогатным алкоголем.
В данном случае мы имеем человека осознанного, грамотно эксплуатирующего желание расторговать свое тело на карьеру.

Кстати, знаешь я тут подумал: а ведь ты одним махом оскорбил всех, кто нашел на работе свою пару.
Согласен, способ знакомства не блещет фантазией. Но таких людей очень много.
Продолжая мысль, можно стигматизировать отношения с одноклассниками и однокурсниками, а далее всё — «в театр ходят спектакли смотреть, а не высокодуховных дев охмурять».

Любители оскорбляться повод всегда найдут. Если им тут оскорбляться нравится больше чем где-то ещё — ничего не имею против. И как бы надо делать различие между простой социализацией внутри коллектива и переходом от социализации к пересечению личного и интимного пространства, это две большие разницы.

на работе свою пару

кстати, по моему мнению, это действительно очень хороший вариант где именно нужно искать пару

Там у Стратоплан-а есть лекция, по книге одного психиатра зам министра в конечном, что был долго глав врачом там и т.д. тоесть руководил.
Так вот есть отдельный тип руководителя — организатор алкогольно-сексуальных групп. Если вы попадёте в колектив к такому кадру, вам останется или бухать и блудить вместе со всеми или покинуть этот колектив, иначе с него вас банально выживут.
Это очень сильно распространённый тип руководства у нас. И сразу скажу, далеко не все вот так запросто бросят работу т.е. пойдут на риски времеено лишится источников дохода пойти на рынок и т.д. и даже если так — то гарантинюрую те кто на вас рассчитывает, будут на вас давить этого не делать.

Знаешь откуда берутся проститутки? В смысле не уличные маргиналки, а «салонные»?
Мамки обзванивают подходящие места — магазины, парикмахерские, салоны красоты и предлагают сотрудницам «быстрый способ заработка». Некоторые соглашаются. При том, что хорошо заработать можно и руками — у меня две знакомые купили себе квартиры на «ноготочках».

Хм когда-то видел документальный фильм, как вербуют топовых екскортниц, еще со времен СССР интердевочками занимались КГБ специально, так вот в педагогическом на инязе. И на самом деле вопрос начинался с психологии и оценке CV, наиболее подходящие — не полная семья. Остальных намного проще уговорить воровать например или там в киллерши пойти, спекуляция, нарокотики и т.д., на это дело пойдут сильно не все. Дальше старшекурсница, уже из темы, набивается в подруги, водит по веселью которое как правило заканчивается свингом с подготовленными кавказцами — а тут зашквар могут оприлюднить. И приводит уже в КГБ, где делается инструктаж — по сути по женскому пикапу, НЛП и прочие методики из разряда мазать за ушами собственной секрецией и т.п. Службу создавали еще царские професионалки, там у мужиков вообще против такой шансов нет — мозг отключит при любом облико морале даже у импотентов.
Но, тут явно не тот случай что девочки сами обладая набором профессиональных знаний спецслужб или там, Пети Листермана. Просто извращенец на работе. Он мог любовниц себе искать по : клубам, барам, тиндерам с соцсетями и т.д. и не гадить где работаешь.
P.S. Мужиков по этому делу КГБ вообще вербовали из спортсменов, там в разы сложнее. Но у них были намного лучше результаты по развед-работе.

На весь доу тільки Євген Нурібеков мав секс з жінками, всі інші дєвствєнніки і нічого не знають)

Аллочка, девственным бывает не только тело, но и мозги.

Буває) А буває ще самовпевненність невідомих масштабів, коли всі дурні, а я один розумний.

А буває ще самовпевненність невідомих масштабів, коли всі дурні, а я один розумний.

И это привлекает, но и одновременно пугает, да?

Зовсім не приваблює. А що таке може злякати в тому, що людина на пустому місці приписує собі якусь «особливу» експертність)?

що людина на пустому місці приписує собі якусь «особливу» експертність

А откуда вы знаете, что я не эксперт (кстати в чем?) мы ведь не знакомы?

Поздравляю. Ты только что признал себя jobнутым 😁😂🤣

Чувак, если ты в ночь с пятницы на субботу не нашел лучшего занятия, чем комментировать некротопик, то прими мои искренние соболезнования.

И чем же эта ночь такая особенная? Работобыдло может наконец нажраться и забыться после тяжелой трудовой недели? Я специалист самозанятый, работаю и отдыхаю когда хочу и сколько хочу, мне для этого вечер пятницы ждать не надо, я себе такие вольности могу позволять в любое время. Так что соболезнования не принимаются.

Не довб***б, а Довбань. Лайся культурно. Лайся цензурно. Лайся краще нас.

Пане Євгене, при всій повазі до вас.Він відкрито маніпулював, розуміючи, що це працює. Я не виключаю, що були дівчата, котрим були приємні увага>секс і одночасно намагалися закрити прогалину в майбутньому працевлаштуванні. Але по коментарях( деяких) , по скрінах, було враження, що просто боялися йому відмовити, або не хотіли конфлікту.
Те, що ви описали, в мене більш враження або асоціації склалися наче ми всі наблюдаємо закулісся в художньому театрі.
Де від режисера взагалі залежало, чи ти будеш артисткою, чи ні. І так, жінки/ чоловіки йшли на це, маніпулюючи всім, що було.

Уважаемая Евгения!
Давайте я вам объясню общую теорию мошенничества.
Абсолютно бесполезно пытаться обдурить среднего обывателя. Он просто не пойдет на сомнительную сделку или закрепит ее формальным договором.
Объект успешного мошенничества сам готов пойти на нечто, если не прямо незаконное, то по крайней мере морально не одобряемое. То с чем он не пойдет в полицию или будет позориться на людях.
Типичные схемы подобного рода — купли-продажа нелегального-краденного, сомнительные способы заработка, посредничество в передаче взяток. Все эти «нигерийские письма» и «ваш номер выиграл» это предложение объективно незаслуженных денег, ведь персонаж даже лотерейный билет не покупал. Здравый человек пройдет мимо — жадина влипнет.
Получение работы через постель это ровно такой же способ срезать углы и избавить себя от сложностей написания резюме и хождения по интервью. Хотя тысячи молодых девушек получают работу и начинают карьеру совершенно стандартным способом и кому, как не вам, это знать.
Строго говоря это попытка составить недобросовестную конкуренцию девушкам более талантливым и чистоплотным.
Ну а дальше все по сценарию — думала, что использует она, а использовали ее.
Правда достало ума ещё обо всем этом разболтать.

Ну и вместо послесловия:
youtube.com/watch?v=...​pWFKLmTiYg?feature=shared

Схоже, ти якусь нову теорію шахрайства і портрет жертви шахраїв вивів ))
Відповідно до закону це:

ст.190 ККУ Шахрайство:
Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою

І от яким чином бабулька, якій по телефону сказали що «ваша карта карта заблокована бла-бла-бла , вам треба .... » і в результаті змусили перевести гроші на чужий рахунок, «сам готов пойти на нечто, если не прямо незаконное, то по крайней мере морально не одобряемое»?

Бабку запугивают мнимой незаконностью. Пуганное поколение считает себя виноватым во всем.
Ещё один вариант: «ваш сын попал в аварию надо срочно откупаться» — чистая дача взятки.

угу. «незаконністю», саме так...
«знайома позичила гроші і не віддала, «збирали донати на лікування/на дрони/..., а купили мерcедес» і т.д. і т.п. А чому — а тому що лошари, однозначно, таких гріх не обібрати.
p.s.
не натягуй сову на глобус ;)

«збирали донати на лікування/на дрони/..., а купили мерcедес»

Ну это уже скорее растрата/нецелевое использование средств.

Те, що ви описали, в мене більш враження або асоціації склалися наче ми всі наблюдаємо закулісся в художньому театрі.
Де від режисера взагалі залежало, чи ти будеш артисткою, чи ні.

Это последние несколько десятков лет с актерами носятся, как с писанными торбами (что кстати верный признак деградации общества), а исторически театр всегда был публичным домом для публики почище и с запросами. А «актриса» и «содержанка» — синонимами.

Я респектую талановитим людям. Скоріш , їм було важко, аніж навпаки.А скільки тих, кому просто не пощастило. Так і грають в масовках, або другорядні ролі ітд. Ми живемо в цинічному світу і театр, кіно ітд існують в цей парадигмі більш, ніж сотню років. Чи варто все це — тут відповідь у кожного своя.

По закону напевно, бо справа давно — ніякої уголовки і навіть адміністративних правопорушень тут немає. Просто аморальна поведінка, власне за це, я так розумію всюди по звільняли. Нажаль маю негативний досвід коли на мене подавали на сексуальні домагання (яких не було, що зясували) в кінцевому через робочий конфлікт — нерви з катушек злетіли. Тому, певний момент в цьому є, чув подкаст HR-ів в Кремнієвій Долині, що там це носить характер епідемії як метод позбутись суперників. Тому власне усі ці речи, на роботі напевно і справді дуже зайві.

Був робочий конфлікт, а подали за секс. домагання? Ох уж ці гадюки В жінок є таке, на жаль.
На роботі багато, хто знайомиться , але намагаються виносити за межі роботи стосунки.Воно так і має бути в ідеалі.
Я намагаюся триматися поодаль всіх тих конфліктів на почві відносин між співробітниками, бо в силу специфіки діяльності багато чого чула, знаю ітд.Я маю на увазі, не тільки незаміжня- неодружений, а й одружений — незаміжня(і), або одружений — заміжня(і).Це часто брудно, дивно ітд.Тому, я й кажу, менш розповідайте колегам, що да як і зберігайте гігієну відносин.

В жінок є таке, на жаль.

Це не від статі, чи навіть сексуальної орієнтації залежить, хоч таких людей називають саме так. Гнилі риси характеру можуть бути в бюдь кого. Чудово видно при спілкуванні з різними : продавчинями, людьми на кассі, офіціантами і т.д. В тому випадку я якраз саме теке побачів під час відрядження : спілкування із людиною за стійкою, потім мені видали порцію вдало добутої розвід інформації і т.д. Тобто усе як по книжці.

Вот это вот желание отомстить за то, что тебе, в твои 18, девочки не давали — оно до добра не доведет. Даже если ты всех 18-тилетних сейчас соблазнишь, ты все равно останешься тем дедком, которому в 18 девочки не давали. Прошлое ты не изменишь, но можешь изменить отношение к нему. Тебе бы к психологу....

Честно говоря я удивлен (или нет ?) девственностью здешнего контингента в плане отношений между полами. Видимо эту часть бытия они подменили зубрежкой матана или залипанием в мире игр.
Потому что всегда находились девицы желающие достичь успеха читерством и познав действие магии юного женского тела на мальчиков из своего круга, замахиваются на дядек за 30 с деньгами и статусом. Я наблюдал таких ровесниц в 18 (и это было обидно). Мне стали делать довольно недвумысленные намеки после 30 (поначалу было лестно, потом противно).
Кстати обычно они не мудрствуют лукаво (да и не знают где искать) и хватаются за ближайшего мужчину выделяющегося из толпы, то есть за препода или начальника.
Проблема такого читерства заключается в том, что девица думает, что она неотразима и может вертеть своим любовником как хочет. В тоже время он читает ее, как открытую книгу, видит ее меркантилизм и совершенно не собирается менять жену и детей на искательницу успеха, которая в момент бросит его ради новых «перспектив».
Зачем это мужчине? Ну во-первых «магия юного женского тела». Во-вторых отыграться за свои 18. И не в последнюю очередь — «манипулировать манипулятором» тоже немалое удовольствие.она
Нетрудно догадаться, что ничем хорошим такие истории не кончаются. В терминальном случае «юной богине» удается разрушить семью и карьеру своего избранника. Но обычно взрослые люди умеют гасить конфликты и не проецировать постельные дела на повседневную жизнь.
Поэтому чаще остается на бобах принцесса, после чего начинается вселенский плач и стремление опорочить, как отдельного персонажа, так и мужской пол в целом.
Ничего не ново под Луной.
Вот это вот желание отомстить за то, что тебе, в твои 18, девочки не давали — оно до добра не доведет. Даже если ты всех 18-тилетних сейчас соблазнишь, ты все равно останешься тем дедком, которому в 18 девочки не давали. Прошлое ты не изменишь, но можешь изменить отношение к нему. Тебе бы к психологу....

А зачем мне к психологу? Я 18-летками не увлекаюсь.

А зачем мне к психологу? Я 18-летками не увлекаюсь.

И поэтому ты тут войну против 18-тилеток затеял?

И поэтому ты тут войну против 18-тилеток затеял?

Я? Войну? Я разъяснил мотивацию строн и предсказуемые последствия:

Нетрудно догадаться, что ничем хорошим такие истории не кончаются

Я понимаю, что у тебя на меня изжога, но не нужно проецировать на меня действия «героя» сей истории и приписывать мне то, чего я не говорил.

Войну? Я разъяснил мотивацию строн и предсказуемые последствия:

Ну вот, например.

Я наблюдал таких ровесниц в 18 (и это было обидно). Мне стали делать довольно недвумысленные намеки после 30 (поначалу было лестно, потом противно).

Фиксация на таком, возможно, очень болезненна. Мне кажется у тебя какие-то проблемы с самооценкой, поэтому и порекомендовал психолога.

А мне кажется, что форумным психологам стоит прекращать заниматься проецированием на меня чужих личностей.
В данном случае, очевидно, собственной.

Кажется, но очевидно. Ты, как всегда, выиграл. Если б у меня была хоть капелька эмпатии, я бы проникся.

Если бы зубрежкой матана, если бы. Там точно не матан...

Вітаємо, спільното. Станом на сьогодні Вадим Попенко більше не є частиною нашої компанії.

ок, собираем жалобы на следующего/щую

Некоторые высказывания в данной переписке можно интерпретировать как попытку приравнять ответственность за действия, которые могут быть квалифицированы законом как правонарушения, к действиям, которые законом не считаются противоправными. В правовом поле такие категории имеют разный статус и не могут рассматриваться одинаково.

могут быть квалифицированы законом как правонарушения

цікаво, чи хтось з дівчат щось робив щоб довести це? заяви в поліцію, скарги, анонімні повідомлення на якісь горячі лінії підтримки? чи тільки тему на доу створили?

Американці і американскі компанії забили на законні норми там і т.д. і ввели кодекси етичної поведінки. Тобто це буде не уголовна відповідальність, але будуть рофесійня наслідки. У тих же терапевтів за виходки типу Спартака Субботи — одразу допобачення ліцензія на практику назавжди. В Україні ще діє етичний кодекс науково-педагогічного працівника, та розвелось курсів які не отримають жодних ліцензій там і т.д. навідміну від загальних освітніх заходів, має місце от таке ось. Як прказує практика, певний рівень бюрократії усе таки є необхідним.

шо там коротко, ліньки клікать

знову дорослі займаються сексом?

оу це та сама настя

Не стоит так откровенно выражать свою зависть.

Що пивний скуф може розвести дівчину на секс

А ты не можешь...

Хоч одна з тих дівчат буде лежати поруч з ним в ліжку сонячного ранку і дивитися закоханими очима, не відпускати на роботу бо хоче ще з ним трохи просто побути?

Вообще-то желание забрать на себя 100% внимания мужчины это одна из главных фич женской индивидуальности.

Я скоріш буду заздрити парі підлітків що п’ють гараж на набережній контрактової і пристрасно цілуються. Бо там — справжні щирі почуття, і тим у кого такого не було цього не зрозуміти

А что тут понимать?
Два сгустка гормонов без малейшей капли осознанности. Впереди нежелательная беременность, аборт или ранний брак по залёту.
Ну и обычно такие ранние рано уходят в тираж.

Не вижу связи между подростковыми беременностями и сексом за деньги.

Чомусь у мене все що я описав було і ніякими підлітковими вагітностями це не закінчилося:)

Ну значит повезло.

В нього є секс з молодими тянками, а у тебе немає. Хоч він скуф, а ти чед.

Повії — це як сафарі в заповіднику, неспортивно. А от спробуй, коли зіскуфишся, отримати секс молодих тянок — це й покаже твою цінність як чоловіка

А от спробуй, коли зіскуфишся, отримати секс молодих тянок — це й покаже твою цінність як чоловіка

Ох, facepalm.. За такою логікою Гумберт з «Лоліти» крутіше арт-директора і нас усіх і взагалі взірець «справжнього чоловіка»)

Ви, пане, коли пересмикуєте, то прикривайтеся. Порівнювати стосунки дорослих людей із вигаданими збоченим мозком кацапа історією про педофіла може лише повний неадекват.

Мені здається вельми підозрілим чому арт-директор схиляв до статевих відносин дівчат які «частіше за все на 12-20 років молодші за нього», якщо це не косплей

вигаданими збоченим мозком кацапа історією про педофіла

то я навіть не знаю до чого це! А ви його так палко підтримуєте бо мабуть теж потайки усяких Набокових та Толстоєвських почитуєте..

Краще б брали приклад з історій написаних нашим славетним земляком, львів’янином Захер-Мазохом, який вчить підкорятися сильним, пристрасним жінкам! :-)

Тобі ніхто не казав, що статева зрілість і різниця у віці — це дві різні концепції? Після 18 років казати про якийсь зв’язок з педофілією може лише неадекват.

Неадекват тут тільки ви, бо клеймите кацапом будь якого письменника чи поета, навіть якщо він сконав ще у минулому сторіччі. Краще б приберегли сили для майбутніх битв із живими кацапами на полях третьої світової..

Верно ли мы вас поняли что критические высказывания это зависть? И таким образом следует что все ваши критические посты в адрес девушек ваша зависть им?

дивні часи, торгувати п*дой через інтернет і розкручувати пивних скуфів на онліфанс чомусь ок, але от дегенаратом тут буде лише одна сторона :)

дівчата різні є, мав би знати

Ну я цю людину ще пам’ятаю патлатим неформалом.
Ніхто з нас молодшим не стає, і нажаль, кращими людьми ми теж з віком не робимось.

ну кто как, может вы с возрастом тупеете-звереете, у других людей иначе.

Поживёшь подольше — сам всё увидишь.

Виходить що в неї всі знайомі виїжджають тільки не передку!!! Можливо Анастасія просто дівчина легкої поведінки:).

Верно ли приходить к выводу судя по вашему высказыванию что вы имеете ввиду что Вадим Попенко любит некую связь с теми кто любят «выезжать на передку»? Не могли бы вы дать определение более развернутое словосочетаниям «передок», «легкое поведение»?

Здивований що в коментарях купа людей займається газлайтингом,
дівчат та іншим подібним, який сором та гидота. І як раз тут би видалення таких коментарів не завадило б, але доу комьюніті як завжди, тормози.

Здивований що в коментарях купа людей займається газлайтингом,

Нельзя гулящую назвать гулящей?

я верно понимаю что вы имеете ввиду что Вадим Попенко выбирает для связей гулящих женщин? Вы не могли бы дать определение слову гулящая, чтобы минимизировать сторонние интерпретации ваших высказываний?

я верно понимаю что вы имеете ввиду что Вадим Попенко выбирает для связей гулящих женщин?

Не он выбирает. Он делает публичную оферту. А вот те, кто откликается — они и есть целевая аудитория.

То-есть публичная оферта выглядит таким образом что собирает конкретную целевую аудиторию?

То-есть публичная оферта выглядит таким образом что собирает конкретную целевую аудиторию?

Кто-то любит мороженное, а кто-то шашни с женатым мужчиной сильно постарше.

Мне так кажется, что да, выбирает. Что мы ему предъявим ещё?

Серьезно, удивлен после того что было в коментах прошлого поста?

Комьюнити-менеджерам ДОУ тоже хочется кушать.

Та тут усе до купи і комьюніті і коментатори.

Ну чувак пропонував обмін — знання та лобізм за інтим.
Не самим коректним способом.

Скільки заяв в поліцію подали доречі?

Ну чувак пропонував обмін

ну чувак «не пропонував», а «нав’язував», а у випадку відмови дуже гадив по кар’єрі талановитим жінкам.
Ну а скільки такого недомобілізованого г*вна на лід-позиціях в наших ІТ конторах ?
Греблю гати !

Ну а скільки такого недомобілізованого г*вна на лід-позиціях в наших ІТ конторах ?

Топ комент!
От якби жінки могли працювати і мали ті самі права...стоп, це ж вже є)

у випадку відмови дуже гадив по кар’єрі талановитим жінкам

Ну... цікаво як? Чому зараз не може подзвонити щоб звільнили? Брав на понт можливо. Максимум міг давати негативний відгук, але спробуй це доведи. В будь якому разі це субʼєктивна думка.

Максимум міг давати негативний відгук

Цікаво чи хтось буде брати до уваги відгук прєпода з курсів. Скоріше усім до лампочки. Вирішить співбесіда.
З іншого боку, якщо дівчата думали, що цей відгук сильно зашкодить, то могли і боятися конфліктувати з чуваком.
А ще з іншого боку між «боятися конфліктувати» і «давати» — прірва.

Цілком згоден. Причина — нема реакції суспільства — «всім пофіг»

ну чувак «не пропонував», а «нав’язував», а у випадку відмови дуже гадив по кар’єрі талановитим жінкам.

Стало быть продвигал не знающих, а горячих в постели?
Уже всех его протеже уволили?

Оу і знову вітаю. Перепрошую вагон справ не встигаю слідкувати за вашими постами! А ще сумно що ви, Анастасія заблокували мене, а наче ми не сварились та навіть друзями ще не стали..... хороша стратегія відбір у людей, з тими хто вам зручний. Дивно ось що, хлопці, та не лише хлопці а і дівчата обмінюються своїми інтимними фото, пишуть смс з залицяння та шлють абсолютно різні смайли ( не завжди цензурні) питання: причому тут школа? Я не бачила нічого схожого на той досвід дівчат, в цій школі, закінчила я стандарт, профешин та рендер, тобто ходила туди як додому, Вадим був вічливий, як вчитель, нічого більшого, просто відповідав на питання... всі ми знаємо як дівчата можуть себе поводити щоб на тебе звернули увагу. Не знаю подробиць дівчат з коментарів, роблю висновки з того що бачите майже все свое життя, я проживала біля НАУ та КПІ та частенько була у сестри на вечірках та клубі «Зеленка», сестра навчалась в КПІ. Тобто, світ мого досвіду супер багатий. Вважаю що, коли ти даєш привід хлопцю тобі писати смс не по дружбі і роботі, писати в ночі чи ходити з ним на «каву» то людина на це буде реагувати, писати і пропонувати. Тобто ти шлеш смайли, реагуєш на його реакцію а потів він гівно бо тобі написав і щось пропонував а ти постраждала...
Питання друге: чому людина поводить себе по-різному з різними людьми? Я з тих людей яка не отримувала смс, ніхто не пропонував вино та взагалі нічого, навіть не проводили до дверей, якщо взяти макет того образу який ти описала..то чому твоє і моє навчання відрізняється але ти і я працюємо в геймдеві( можливо ти працюєш) ?
Тобто ти все ще думаєш що ти жертва а не провокатор?
Чи можливо ти просто хотіла все і відразу без своїх зусиль? ( це риторичне питання, але часу у тебе явно багато тому я не ображусь якщо відповіси,я думаю в тебе там ціла компанія по згноюванню людей які стали тобі (вас) вже не цікаві, не зручні і можна викинути як використану серветку)
Все ще жертва?)))))) ні мені не шкода, вчись себе нормально вести щоб не провокувати такі ситуації)

Мне жаль мужчину- очень сложно, когда тебя дюжины женщин со всех сторон провоцируют и ты не можешь выдержать. Евгения, Хорошо что вы не такая, Вадиму с вами повезло, хоть рядом с кем-то у него есть зона безопасности и никто не принуждает писать в личку о сиськах и жопах и не склоняет к интиму. Побольше бы таких правильных и мудрых, как вы, женщин в окружении мужчин и мужчинам бы не пришлось бы проходить через этот сексуальный ад- очень тяжело писать посторонним женщинам изменять жене, когда это сделано не по твоей воле.

Ви акаунти вадіма? Шо за маячню ви несете, у вас там якісь лосі тупорилі з пісюном на вивіс шатаются на робочому місці а не чоловіки.

Настя, чи були ситуації,коли він когось відрахував з курсу ?
Чому досі мовчать представники школи?

Мовчать, бо це його власна школа.
Він нікого не відраховував — це комерційний заклад. Ми купували курс- у фіналі за результатами проходження нам чи надавали сертифікат чи ні. Але справа не в цьому , маніпуляція була щодо майбутнього в геймдеві, бо в.п. співпрацює з низкою компаній в Україні та наче великий «авторитет» для багатьох роботодавців.

Тобто, якщо ти не спиш з ним, то не знайдеш роботу ніде?
Господі, він що, списки шерить рекрутерам компаній, кого не оферити?
Я думаю, що слід очікувати список цих компаній.
Дівчата, не ведіться на таке, не може одна людина з компанії Х бути авторитетом при наймі вас. У всіх свої забаганки в рекрутмненті.

Тобто, якщо ти не спиш з ним, то не знайдеш роботу ніде?

Сказал, что таким образом можно передать его мудрость, как в байках про Африканское племя, где старейшины делились так мудростью с молодым поколением 😁

Господі, він що, списки шерить рекрутерам компаній, кого не оферити?

Мы же знаем что Вам они приходили регулярно, и в списках, в зависимости от сноровки, еще оценки стояли.

Дівчата, не ведіться на таке, не може одна людина

Та ну, еще скажите что у нас в трамвае на Борщаге нет голливудских режиссеров, которые ищут главную актрису на роль молодой девушки, страдающей нимфоманией.

Та ну, еще скажите что у нас в трамвае на Борщаге нет голливудских режиссеров, которые ищут главную актрису на роль молодой девушки, страдающей нимфоманией.

О, згадав анекдот:

Молода актриса у ліжку з режисером, плаче:
— ти мені казав що ти режисер!
— щира правда
— і обіцяв головну роль!
— я слово тримаю, роль твоя!
— але ж ти не пояснив, що ти режисер-мультиплікатор!

Ну його професійній кар’єрі в галузі настав кінец. В Голівуді дуже багато такого. А з з останніх гучних скандалів Шон Комбс (Пафф, PiDidy) — музичний продюсер потрапив під суд. Я дивився стенограмму засідання, бо свого часу міні була цікава історія його бізнес стартапа разом із Крістофером Уоллесом (Біггі) [банальність бізнес створено на гроші від торгівлі наркотиками, а сам Пафф небож впливового бруклінського гангстера — хоча особисто в кримінальних справах угрупування участі не приймав, займався музикою] Там якийсь лютий треш, це тільки з того, що сплило на суді. Що цікаво усі закривали на його виходки і «вечірки в білому» (які взагалі не сплили на суді, але усі знали що вони були) — до тих пір доки він приносив бабки алко синдикату рекламуючи горілку. Тільки він їм заломив ціну — одразу опинився в суді, хоч і не з повним переліком того, що реально робив. Те що тут робили із студентками невіть не можна порівнювати.
Банальне знайомство, при чому розірване із Джефрі Епштейном, для Дональда Трампа заноза в одному місці, це при тому що у самого Дональда за спиною ціла силенна власних гріхів, та вирок суду який визнав його винним. Він не сів на 20 років в тюрму виключно через президентську недоторканість. На вечірки Паффа офіційну частину де усе було чисто, Трамп так само навідувався.

При усіх інших у викладачів є кодекс етичної поведінки, принаймні в тому же державному КПІ він є обов’язковий. Тримаю парі в усіх офіційних комунікаціях, вас викладач називає на ви, на роботі в діловому костюмі і такі речі як романи зі студентками абсолютно заборонені, можна хіба що відшутитись на флірт, бо дівчатам подобається фліртувати (при чому часто вони це роблять зі старшими чоловіками з метою звернути на себе увагу чи ревнощі хлопців ровісників) та далі чим межа дозволеного, не йти.
Чувачок спав навіть не з однією студенткою, а поставив це на поток, при чому в приміщені навчального закладу, куди запрошував на ніби то консультатив. Власне Білла Клінтона за це віддали під імпічмент, хоча Моніка Левінскі явно була не проти. Тут же дівчина не розголошувала нічого, доки не дізналась що він таке робить із багатьма. Так що витулили його за діло.

Ведь людям всего лишь предоставили информацию про школу и её... опции!

Это история про добрую школу, которая по щедрости принимает всех — и меркантильных, и не меркантильных — без всяких лишних тестов.
И двери кабинета всегда открыты для каждой студентки, и никогда арт директор не обидит отказом!

Главное — честность и прозрачность.
Можно даже ввести тарифную линейку:
— «Учёба без интима» — базовый пакет,
— «Учёба с дополнительным вниманием от арт-директора» — премиум,
— «VIP без экзамена» — всё включено.

Теперь каждый из вас мальчики более информирован о школе, где нет проблем, только преимущества! Можно смело отправить жену, девушку или знакомую и выбрать подходящий пакет.

А школа пусть заранее подготовит разные договора — чтобы у всех всё было ясно и прозрачно.
Так и студенты довольны, и школа в безопасности и без претензий, и никаких рисков!

А чи були спроби влаштувати скандал, чи якось емоційно відреагувати?

Я і минулий раз писав, що ви молодець що відкрито про таке говорите.

Не можу зрозуміти як таке взагалі можна виправдовувати, а тим паче фокусуватися на жертвах.

Так молоді недосвідчені студентки знаходяться в залежній позиції відносно досвідченого маніпулятора-викладача, і так він користувався своїм положенням та досвідом.

Комусь може бути смішним те що він писав, а жертви виглядають «винними». Але це тільки від нерозуміння ситуації та відсутності емпатії. Щоб краще зрозуміти ситуацію можна провести уявний експеримент в голові, щоб ви відчували якби однієї з цих студенток була б ваша дочка? Чи також ви б сказали що сама винна і посміялись би з неї?

Тільки я б ще додав, що ті хто спеціально використовував такий механізм для того щоб попасти в гейм дев, знаючи про викладача, знаючи що він робить, знаючи що він одружений. Так от такі люди все ж таки і справді в чомусь винні і не мають про це жалітись потім.

Проте судячи по активності пана, там скоріше за все така кількість жертв, що чисто статистично там не може бути багато таких.

Та і поведінка викладача від цього не стає менш мерзенною.

щоб ви відчували якби однієї з цих студенток була б ваша дочка?

Ну и с чего бы это гипотетической дочке с нормальной семьи, тем более с отцом, раздвигать конечности, а то и чего хуже, перед каким то абсолютно мерзким ей поцом с курсов ради зачета или какие там плюшки? По Вашему это нормально? Куда дальше падать? Крайне хреновый отец тогда, если так воспитал. Нормальная бы сразу пожаловалась хотя бы своей семье, чтобы отец ему пики точеные уготовил, но видимо такого не было, раз это затянулось на года, и прошли табуны. А теперь у-у-у не виноватая-я-я!

Це те що ви би сказали гіпотетичній дочці?)

По вашому діти це роботи в яку загружаєш програму змалечку і вони ведуть себе по ній? Наче світ трохи складніший)

Секс дорослих людей за згодою не має розголошуватися, це огидно.

Класний тут перепис чортів вийшов, по ходу.

Ще не всі відмітились, це дивно, але всі шо відмітились — зробили це добровільно.

Вони норм активність роблять тож хай триндять))

А про вітю розового у вас нічого немає? Там цікавіше було

Молоді жінки на піку природньої краси користуються своїм тілом/зовнішністю для отримання всілякої вигоди? Ніколи такого не було і ось знову.
Про одруженого взігалі всцик. Жінку, котра мітить на роль коханки чи разової інтрижки, в останню чергу цікавить сімейний стан.
Лицемірство феміністок нової хвилі не має меж, як завжди.

Я вас верно понимаю что вы хотите намекнуть что человек в.п просто устал сопротивляться атакам красивых меркантильных женщин?

Людина попала на роботу через ліжко, потім навіть в одну тімку)
Ось як в гейм дев попадають)

Людина відправляла людей в компаніі через ліжко хотя рекламувала інший путь

І що та людина вам рекламувала? Це що її курси?

Тут конкретний випадок, людина через ліжко попала на роботу.
Це ж те саме що в авторки, я була скількись там місяців не проти.

Я того чувака не поважаю бо він дружині зраджував.

А те що він спав з молодими дівчатами які на це самі погоджувались і шукали від цього вигоди? Так в чому тут проблема?
Поговоріть зі студентками яким чогось кожного року путівку на море давали)

Є нормальні дівчата які себе цінують, є ті які собою торгують.

На самом деле проблемы как таковой нет — есть факты. Кого не устраивает происходящее в школе, те просто туда не идут. Кого устраивает — двери открыты. Важно лишь одно: честность. Я не понимаю, зачем некоторые стали защищать Попенко. Ведь девушки лишь хотели, чтобы люди знали о системе. Когда вы встаёте на защиту Вадима, вы сами превращаете факты в его «вину», а не в информацию

Я не понимаю, зачем некоторые стали защищать Попенко

Та ніхто його тут не захищає, чувак відкрито мутив на стороні, от і має наслідки.
Але якогось криміналу я тут не бачу)

якогось криміналу я тут не бачу)

кримінал почався з моменту ратифікації Стамбульської Конвенції в 2022 році
(і тут не про домашнє насильство, а про економічне — використаня службового становища для маніпуляціїї жертвами).
Так чим відрізнязняються такі чуваки (будь це викладач, тім-лід, військовий т.д) від кацапів та їх деградуючої культури ? Нічим !

а про економічне — використаня службового становища для маніпуляціїї жертвами

Жінка лягає під жонатого мужика з дітьми щоб отримати бонуси при працевлаштуванні, а винуватий тільки мужик)

Хай не шукають халяви, і не буде «маніпуляцій»

>> жінка лягає під жонатого мужика для бонусів
Тут навпаки, жонатик шукає собі жінку «для бонусів» : може кілька студенток залетитить і його — багатодітного кобеля не мобілізують;)
І тут вже питання, чи потрібен такий мусор в тилу ?

використаня службового становища

Тут відносини замовник-клієнт. А треба керівник-підлеглий.

викладач

В університеті так, бо він один, фінансується державою. Репетитор Вася з сусіднього підʼїзду... ні, не рахується. Цікаво, чи там є державний сертифікат, видача дипломів державного зразка, чи це просто рога та копита, ніяк не повʼязані з міністерством освіти?

тім-лід

Це можна вирішити шляхом звернення до керівника тім-ліда, перевестися в інший відділ або в іншу фірму. Ситуація не перша та не остання.

військовий

У разі військового вибору зазвичай набагато менше.

Але якогось криміналу я тут не бачу)

Напевно будуть репутаційні втрати: знецінення сертифікату чи диплому, що там видавали на цих курсах. Бо якщо викладач спав із студентками — може він і залік ставив за це.
Бідні чоловіки — якщо хтось з них ходив на ці курси і вписав їх у резюме — тепер HR будуть запитувати: а ви як сертифікат отримали — за знання або... ;-)

Це залежить від якості освіти, а там можуть бути варіанти...

Так, я просто згадав чутки, не впевнений наскільки правдиві, нібито HR коли бачать у лінкедині що кандидат навчався на курсах Академії ШАГ то відразу відмовляють, типу ред флаг.
Може після цієї публікації і цю контору «відмінять».

Напевно будуть репутаційні втрати: знецінення сертифікату чи диплому, що там видавали на цих курсах.

Лол, знецінення сертифікату з платних курсів?
Таке і так ніхто не цінить)

Задолбали со своим миту

Я правильно понимаю, что вы считаете: достаточно одного свидетельства для обвинения, и поиск других пострадавших — это уже «лишнее»?

макс просто боїться, що з такою швидкістю ви і на нього та його друзів вийдете ;)

Не очікувала, що буде продовження. Це сміливо з боку усіх дівчат.
Його звільнять, скоріш за все.

Його звільнять, скоріш за все.

Та він тепер може відкривати курси пікапу після такої реклами)

Щось таке часто зараз, починаючи від медійних осіб і до викладачів.
Цікаво, як от дружині все це?

Цікаво, як от дружині все це?

Та нереально щоб дружина не знала, це ж відразу видно що бляд#н

Не надо курсы, я тебе могу его рутину бесплатно рассказать:

1. Приведи себя в порядок
2. Одень хороший костюм
3. Устройся в учебное заведение преподавателем
4. Начинай приставать к студенткам со своих уроков.

Ой, я впевнений що для багатьох це і була мотивація йти в учбові заклади, але обламалося. Тут більше працює, як на мене, не фактор «викладач», а фактор «протеже». Тобто після курсів він порекомендує розглянути її резюме провідним gamedev фірмам. Це, як не дивно, дає мотивацію займатися. Дійсно, часто приходить думка: ок, закінчу я ці курси і що? Моє CV загубиться в купі інших. Це демотивує — марна витрата сил. Коли є впевненість, що на CV звернуть увагу, то це дає сили. А ще ніхто не виключав педагогічний талант, більше уваги, ... У більшості викладачів цієї переваги немає, мова йде про залік, все стає досить очевидно, що виникнуть питання. Закінчується історія що такі викладачі дуже прискипліво ставляться до дівчат, така собі помста в межах повноважень.

О!!! Настя опять решила помахать на людях своим грязным бельем?

Коли люди знецінюють досвід харасменту словами про «грязное бельё», вони лише демонструють свою нікчемну убогість

Ah, classic
Лишь бы ото куда свой «херассмент» прилепить и «ми ту» поставить.
Может чувак и сомнительный, может даже очень, но блин речь в основном о взрослых тетках, которые сами пишут «ой я за містом, напишу як повернусь :) можна завтра зустрітись» то к чему тут Ваш херассмент? Сами отвечают одобрительно с «окном возможностей», потом ой-ай еще и светят на публику. Не вижу ни одного скрина где хоть одна мадам нормально ответила о своей незаинтересованности, как нормальный взрослый человек, а не смайлики, скользкие отмазочки, ололо, чтобы даже до такого дошло,что это не «нет» Шредингера.

Припущу, вони ж від нього залежали .Був би він звичайним незнайомим чоловіком, відповіді були б інші.
Ви коли з жінками спілкуєтеся, теж, скоріш за все, смайлики використовуєте. Це часто на автоматі у відповідь теж смайлики.

Припущу, вони ж від нього залежали

Они на цепи в его подвале? Пистолет у виска? Какие то говённые курсы или что там у них это не зависимость для взрослого человека, это отмазка. Либо лень, либо хотелось плюшек, либо изначально даже нравилось, а потом перешло черту ато «навіть з тими, хто товаришував між собою» (да как он посмел предатель отечественного производителя). Еще и бытует мнение, что женщины с форой в социальном развитии, но как до дело доходит, то как будто 10 лет, либо делают вид. Понятно всей картины не видно через монитор, но будь чувак даже средним в «инициативности», то как ему с такими ответами однозначно понять перспективы 50 оттенков женского «нет»? Похоже куче женщин нужно посещать курсы по общению для чайников, а не по визуализации целей, астрологии и вдохам маткой.

Ви коли з жінками спілкуєтеся, теж, скоріш за все, смайлики використовуєте.

Да, ну? Это с неприятными, которые настырно сталкерят продолжительное время и потеряли всякие берега?

Я погоджуюся частково. Там же переважно молоді дівчата, не було, кому сказати, що коректно подякуй за увагу і заблокуй. Але він це використовував. Буває, коли чоловік каже, мов ,одружений , і все на цьому закінчується.
Сталкери- це не ок. Хз, що їх мотивує.

Там же переважно молоді дівчата, не було, кому сказати, що коректно подякуй за увагу і заблокуй.

Мне кажется такому мама должна учить и годам к 14-ти основные принципы должны быть понятны.

З точки зору бізнесу виконавець більше залежить від клієнта. Бо не сподобалось — йди на курси через дорогу. Це більше нагадую «у мене є бізнес, як розкручуся, будемо жити на відсотки на Гавайях». Марні очікування. Тільки в таких історіях є ще елемент шахрайства: ой, платіж за замовлення буде через тиждень, а треба вкладатися зараз. А тут я такого не бачу.

Способ показать свою сексуальную востребованость.
Одни юбки одевают такие, чтобы продемонстрировать весь сервиз.
Другие свои постельные приключения в интернет выкладывают.
Для немножко пожившего мужчины выглядит кринжово, уж лучше на стриптиз сходить.

Я и мои подруги не рассматривали никакое окно возможностей, но он тоже нам годами грязь писал. И в подвальчик доделать дипломные работы тет-а-тет зовет по одной накатанной схеме, описанной в посте. По code of conduct работник с руководящей должностью не имеет права строить связи с потенциальными и ниже/подчиненными работниками. Он неоднократно акцентировал внимание на важности своей персоны в индустрии- что могло вызвать меркантильный интерес у одних но также и страх у других.

но он тоже нам годами грязь писал.

Годами, Карл! Странно чего это он не отвалил, если он им годами писал, а они годами так отвечали. При этом еще и перепадало, и не однократно от разных женщин. И почему же он решил, что это работает и он Казанова. Загадка...

По code of conduct работник с руководящей должностью не имеет права строить связи с потенциальными и ниже/подчиненными работниками.

Ну это серьезные правила (нет), но они ему не родственники, а все остальное не оправдывает вторую сторону, ибо для горизонтальных отношений как бы нужно участие обоих.

Он неоднократно акцентировал внимание на важности своей персоны

Мужик качает перед женщиной свое ЧСВ... страшнА, очень страшнА. Если бы мы знали что это такое... © Ходят легенды, что женщин привлекают доминантные мужики со статусом и/или властью.

вызвать меркантильный интерес

Ну так это согласие ради собственной выгоды (бартер), какие претензии?

и страх у других

Тогда видно у Маска видно весь подвал забит на 3-х ярусных кроватях 😁

Все что я сказала выше в моем комментарии абсолютно нормально объясняет, почему невозможно прямо послать на йух человека, который тебе и другим на курсах не раз напоминал, что он не последний человек в индустрии. Если не дошло — прочтите это еще раз. На этом беседа с анонимами закончена. Читающим мой комментарий скажу — заметьте, все защитники поведения человека выше это анонимные мужчины, прочувствуйте масштаб проблемы в нашем обществе.

Ну от і маніпуляція. Мов, неостання людина в отраслі ( читай — будуть проблеми, якщо будеш супротив робити). Ох уж ці чоловіки. Нічого не змінюється в цьому житті.

Ну от і маніпуляція. Мов, неостання людина в отраслі ( читай — будуть проблеми, якщо будеш супротив робити). Ох уж ці чоловіки.

Что сказал мол будет конец света? Вы должны были бороться со злом, а не примкнуть к нему!
Прямо напоминает фильм где чувак изобрел ложь, но там хоть какое то серьезное оправдание есть 😁

В нього інша цільова аудиторія- молоді дівчата. Я вірю, що тебе він би не закадрив:)

Ну 20+ лет все таки... как бы не 16. Не знаю сколько там чуваку, но как бы судя по окружению вполне. У моей соседки разница с мужем 22 года. 😁

Я вірю, що тебе він би не закадрив:)

Что то в этом тревожное, но не пойму что именно... Ну я то смайлики ему отвешивать не буду, да мои 90кг ему вряд ли будут интересны 😪

Я дівчат підтримую загалом. Мені не все подобається ітд, але я списую це на молодість, соціальну незахищеність ітд. Не виключаю ,що серед дівчат були ті, хто також його використовув. Але вже як є.
Сподіваюсь, це вже вирішиться і кожен отримає своє із цієї ситуації.
Знаєш, мені імпонує їх свобода. В мене,з ким я знайомилася, треба було з братом познайомити, або з його кентами. Вони б все перевірили ітд. Не моя історія з цим паном була б)

Я дівчат підтримую загалом.

Конечно-конечно, хромосомная мафия...

соціальну незахищеність ітд

Разве они за курсы не платили? Как будто мы говорим о бедных сиротках, которые от голода пухли и вот тот мужик был единственное их спасение, такой себе чувак с бумагами на помилование в женской тюрьме по надуманной расстрельной статье. Вот в таком бы случае не было ему оправдания.

Вони б все перевірили ітд.

Все это что? С линейкой что ли? Сомнительно что это были 90-е, а позже видать все сводилось к раунду КС за закрытыми дверями, а после с важным видом выходили и оглашали вердикт мол ровный чувак

Я не буду сперечатися, ти і маєш рацію, як вже поживший чоловік, і частково -ні. Він маніпулював багато чим. І це були молоді ще жінки, котрі ще життя толком не знали.
Це 2010 + роки переважно. В своєму місті ти всіх знаєш , а коли переїжджаєш — нікого. Тому, банально: де працює, чи одружений, чи є кримінал/ боргові зобов’язання ітд. Жінки (30+) теж все це перевіряють. І чоловіки теж. Напевно, це нормально. Це не означає, що ти не зробиш помилки ітд, але в мене в родині, з друзями так прийнято. Казати, як є.Без брехні.
Бувають же ситуації, коли ви познайомилися і один із людей просто бреше про то, хто він/вона; чи є родина; і інші питання. Я знаю, що це дискусійне питання, кожен робить,як вважає потрібним.

як вже поживший чоловік

Ну не прямо так уж поживший- я на десяток-полтора старше невиноватых фигурантов дела.

Він маніпулював багато чим.

Ну вот чем нужно манипулировать в 20 лет, и каким там зачетом, чтобы, пардон за мой французский, в ней побывал какой то противний ей мужик? При чем не из за угла выскочил, а планомерно табунами, как пишут, годами обрабатывал? Ну это справку недееспособности нужно выдавать, какое там ИТ или что там у них.

почему невозможно прямо послать на йух человека

Как и мой нормально объясняет почему это не оправдание, если Вам не 10 лет.
К тому же, при чем здесь «посылать»? Нужно человеку нормально ответить- сухо, без двузначности. Может пару раз чтоб наверняка, а не годами смайлики слать да отмазки придумывать почему сегодня на сеновал не выйдет.

все защитники поведения человека выше это анонимные мужчины, прочувствуйте масштаб проблемы в нашем обществе.

Сказал голый 5 минутный профайл с двумя комментариями. 🤣
А если бы не аноним, то что бы это меняло? Или в таком случае миту смогли бы бомбить хештегами и сталкерить по соцсетях все что выбивается с их мирка? Прочувствуйте масштаб проблемы.

Ти просто дивишся з позиції дорослого чоловіка , а він, як дорослий чоловік, був сфокусований на молодих жінках. І вміло це робив багато років, підкріпляючи це маніпуляціями ітд. Справедливості заради , є молоді жінки, котрим подобається увага дорослого чоловіка, але ж там більшість була просто зацікавлена зберегти стосунки не з останнью людиною в сфері. Це користь в якомусь роді.

а він, як дорослий чоловік, був сфокусований на молодих жінках.

А есть кто «сфокусирован» на старых? Будем честны — все сфокусированы, но не каждому светит 😁

Ох уж твій цінізм). Я мала на увазі, що Настя писала, що деяким 19 років, трохи більше 20 років. Незаміжні студентки, у деяких ці курси — це шанс якось знайти нормальну роботу ітд. Вони соціально дуже незахищені. Він це використовував.
Можливо, поведінка його була б інакша, якщо б була студентка 30+. Хз, там і від її чоловіка прилетіти може за флірт.

Я мала на увазі, що Настя писала, що деяким 19 років, трохи більше 20 років. Незаміжні студентки, у деяких ці курси — це шанс якось знайти нормальну роботу ітд.

У вас как то так просто оправдание выходит. Это называется плюшка за бартер. Речь о каком то мужичке на каких то курсах. Это не конец света, не вопрос жизни и смерти, если предположить что он не просто не поможет, а завалит. Парням вообще никто никак не помогает, и что? Но все молчали, чпокались и все ок, пока видно не почувствовали в какой то момент себя использованной. Изначально никакой огласки насчет приставаний, никаких родителей, коль парирование до молодого возраста. Одно слово и любой бы отец мчал бы на всех порах с безумием в глазах, но нет. Так что склоняюсь к версии банальщины — внимание нравилось, пока не поняла что не одна такая и каков реальный расклад.

якщо б була студентка 30+

Хех, там не понятно кто кого сталкерить будет. Может он последователь Леонардо ди Каприо.

Не виправдання, бо там же були дівчата, у котрих не було цих ситуацій.
Такі теми і кейси не мають прозорості, бо є завжди щось те, що не кажуть і навпаки.
Тут є ще такий аспект, що не кожна скаже про цей секс.Сором ітд. Я можу припустити, що дівчата не місцеві і батьки десь в інш областях.
Я зараз як доросла людина дивлюся і бачу і маніпуляції, і користь ітд. Але це брудні ситуації. Просто дівчата мають право не погоджуватися на інтим, тим паче, це комерційні курси.

А може і жінка буде не проти флірту ,хз.
А може він , дійсно, як Лео і після 25 даже не розглядає.Хз.

деяким 19 років, трохи більше 20 років. Незаміжні студентки, у деяких ці курси — це шанс якось знайти нормальну роботу ітд. Вони соціально дуже незахищені. Він це використовував.

Для когось переспати це щось, а є дівчата яких зводиш в щось краще ніж мак і вони зе й самі в гуртожиток кликали.

Я це знаю. Тому, такі теми вони не мають якогось єдиного рішення. Що тоді були дискусії, що зараз ще будуть.

деяким 19 років, трохи більше 20 років.
Можливо, поведінка його була б інакша, якщо б була студентка 30+.

О, згадав історію про жінок 30+. Коли вчився у КПІ в 90-х роках то почув про випадок який стався на кафедрі у 80 роках відповідно, тобто ще за радянських часів.
Там якийсь викладач крутив романи, на його щастя не із студентками, а з дорослими жінками, які теж працювали в інституті. Коли вони прознали що чувак не однолюб то зібралися і написали колективного листа в деканат, мол ми всі пристойні жінки-матері, одружені, а він нас тра-та-та..! В деканаті довго сміялися з такої пред’яви.

Думаю зі студентками також, просто в них профсоюза не було.

мол ми всі пристойні жінки-матері, одружені, а він нас тра-та-та..! В деканаті довго сміялися з такої пред’яви.

Так там так на скринах и написано мол «я думала, что я ему нравлюсь, а оказалось я не одна такая» вот и вся предъява. При этом даже не стесняются это публиковать в доказательство собственного статуса жертвы, и мол мужик козел. Пусть мужик там и козел по ее субъективному мнению, но дала то ты ему сама.

Ничего страшного, ты ведь освежишь обстановку историей про Абеляра или ещё какого-нибудь престарелого растлителя 😊

Не ребята, про вас стихи не напишут и фильмов не снимут :)

Собственно, если склонять к сожительству собственных студенток для преподавателя не просто норма, но и священная обязанность, то чего тут стесняться?
Страна должна знать своих Героев.

Сожительство — ведение общего хозяйства.
А здесь обычный скучный блуд.

Тебе зайдёт, раз ты такой уж эстет

Верно ли мое суждение о вашем высказывании что информацию вы воспринимаете через картинки, одну из которых вы описали?

О і Нурібек тут як тут. Ну як же без людей з важливими мислями.

Настя, плодить виртуалов это ещё более пошло, чем делать карьеру через постель.

Нурібек, а ця Настя, вона зараз з нами в одній кімнаті? Вона така ж меркантильна як і інші?

Цікавий ти Нурібек, тільки несе від тебе чимось. Може горілкою, а може тупістю.

«Вадим, у тебя жена и дети, куда ты смотришь? 😁»

— Но, поручик, так ведь можно и пощечину получить! ©
— Гм.. Можно! А можно и...

Підписатись на коментарі