Божевілля розпочалося. Hollow Knight: Silksong обвалила сервери на всіх платформах, у Steam онлайн перевищив 100 тисяч
Hollow Knight: Silksong щойно стала доступна до завантаження. Гра одразу викликала настільки шалений ажіотаж, що обвалила сервери магазинів на всіх платформах — в Steam, PS Store, Microsoft Store та Nintendo eShop. А в сервісі Valve одночасний онлайн вже перевищив 100 тисяч одночасних користувачів і продовжує зростати.
Про обвал серверів і неможливість завантажити Hollow Knight: Silksong пишуть в соцмережах і на Reddit. Роботу швидко відновили, і зараз гра вже доступна як мінімум в сервісі Valve.
Реліз в PS Store відбувся із затримкою через технічні труднощі. А от в Game Pass гру поки не додали, хоча мали зробити це на виході.
Тим часом в Steam на момент написання топіку одночасний онлайн досягнув майже 112 тисяч осіб. Швидше за все, показник продовжить зростати до завтрашнього ранку, а піка досягне на вихідних.

Нагадаємо, раніше ми писали як інші інді-розробники поспіхом переносили свої релізи якомога далі від Hollow Knight: Silksong. За останній тиждень близько десяти проєктів «переїхали» на більш пізній термін.
19 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНі, не планую. Тільки ААА та АА.
За таким принципом ви пропускаєте просто море чудових ігор, які дарують значно більше вражень, ніж будь-яка ААА.
А що це таке? Ні
Ні 🤓
До речі цікаво, а чи вийшов Crowsworn?
Його називали вбивцею Silksong..
Оце ви згадали) Памʼятаю, як під час анонсу її додав в бажане. Чи живий ще проєкт, цікаво.
ні, й поки навіть не відомий рік коли вона вийде
Те відчуття, коли в HK ти не пройшов 2 фінальних босів рік тому, а тут вже Сілксонґ.
а я еще HK не прошел...
Та ж історія)
Нарешті! Довго ж ми чекали. Вдалося купити в Стімі тільки через 3 години після релізу :) і то, з трудом, звісно. Онлайн, до речі, перевалив за 500к вчора
Там по російській локалізації 3 галочки, по українській 0. Комусь війна і сльози дитини над гробом батька, а комусь просто бізнес.
Щодо озвучення, то там видумана мова і бурмотання, там немає озвучення жодною мовою, але поставили, що є всіма заявленими. Хоча загалом я розумію, про що ви, сумно, але російська є в дуже багатьох іграх. І завадити цьому якось не вдається.
Тільки от українка з Дніпра разом з росіянином робила ру локу, а це як раз суто про «бізнес».
В титрах вказано ж, а у нас всюди тиша про це. Вона і вампір сурвайвл свого часу на укр.локалізувала.
Так, є у нас співвітчизники, які працюють з руснею, ніби у них інша реальність. Вони і над російськими іграми працюють, куди українську додають.
Гра норм, але щоб так
Прямо шалений хайп навколо гри. Я от вчора трішки пограв, класна гра, але все одно не розумію цього хайпу.
бо цей реліз чекали фанати вже давно. Я ще не тестив, але були чутки, що розробники хочуть ввести якусь пробивну ідею: дизайн, механіку.. дивляться на інші інді-платформери в пошуках чогось крутого.
Я маю сумніви, що пофіксили мувмент персонажа якщо дивитися по демці. Звичайний стрибок може залишитися тим самим «стрибком з джетпаком» як в HK.
гарні метроїдванії не щодня виходять, на жаль