Божевілля розпочалося. Hollow Knight: Silksong обвалила сервери на всіх платформах, у Steam онлайн перевищив 100 тисяч

Hollow Knight: Silksong щойно стала доступна до завантаження. Гра одразу викликала настільки шалений ажіотаж, що обвалила сервери магазинів на всіх платформах — в Steam, PS Store, Microsoft Store та Nintendo eShop. А в сервісі Valve одночасний онлайн вже перевищив 100 тисяч одночасних користувачів і продовжує зростати.

Про обвал серверів і неможливість завантажити Hollow Knight: Silksong пишуть в соцмережах і на Reddit. Роботу швидко відновили, і зараз гра вже доступна як мінімум в сервісі Valve.

Реліз в PS Store відбувся із затримкою через технічні труднощі. А от в Game Pass гру поки не додали, хоча мали зробити це на виході.

Тим часом в Steam на момент написання топіку одночасний онлайн досягнув майже 112 тисяч осіб. Швидше за все, показник продовжить зростати до завтрашнього ранку, а піка досягне на вихідних.

Нагадаємо, раніше ми писали як інші інді-розробники поспіхом переносили свої релізи якомога далі від Hollow Knight: Silksong. За останній тиждень близько десяти проєктів «переїхали» на більш пізній термін.

А ви плануєте вриватися в Hollow Knight: Silksong у вільний час? Пишіть в коментарях.

Підписуйтеся на Telegram-канал @gamedev_dou, щоб не пропустити найважливіші статті і новини про геймдев

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ні, не планую. Тільки ААА та АА.

За таким принципом ви пропускаєте просто море чудових ігор, які дарують значно більше вражень, ніж будь-яка ААА.

А ви плануєте вриватися в Hollow Knight: Silksong у вільний час?

Ні 🤓

До речі цікаво, а чи вийшов Crowsworn?
Його називали вбивцею Silksong..

Оце ви згадали) Памʼятаю, як під час анонсу її додав в бажане. Чи живий ще проєкт, цікаво.

ні, й поки навіть не відомий рік коли вона вийде

Те відчуття, коли в HK ти не пройшов 2 фінальних босів рік тому, а тут вже Сілксонґ.

а я еще HK не прошел...

Нарешті! Довго ж ми чекали. Вдалося купити в Стімі тільки через 3 години після релізу :) і то, з трудом, звісно. Онлайн, до речі, перевалив за 500к вчора

Там по російській локалізації 3 галочки, по українській 0. Комусь війна і сльози дитини над гробом батька, а комусь просто бізнес.

Щодо озвучення, то там видумана мова і бурмотання, там немає озвучення жодною мовою, але поставили, що є всіма заявленими. Хоча загалом я розумію, про що ви, сумно, але російська є в дуже багатьох іграх. І завадити цьому якось не вдається.

Тільки от українка з Дніпра разом з росіянином робила ру локу, а це як раз суто про «бізнес».
В титрах вказано ж, а у нас всюди тиша про це. Вона і вампір сурвайвл свого часу на укр.локалізувала.

Так, є у нас співвітчизники, які працюють з руснею, ніби у них інша реальність. Вони і над російськими іграми працюють, куди українську додають.

Прямо шалений хайп навколо гри. Я от вчора трішки пограв, класна гра, але все одно не розумію цього хайпу.

бо цей реліз чекали фанати вже давно. Я ще не тестив, але були чутки, що розробники хочуть ввести якусь пробивну ідею: дизайн, механіку.. дивляться на інші інді-платформери в пошуках чогось крутого.
Я маю сумніви, що пофіксили мувмент персонажа якщо дивитися по демці. Звичайний стрибок може залишитися тим самим «стрибком з джетпаком» як в HK.

гарні метроїдванії не щодня виходять, на жаль

Підписатись на коментарі